Formule W Wrattentinctuur 170 mg/ml

Formule W wordt gebruikt voor de behandeling van wratten en likdoorns. 9,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Formule W Wrattentinctuur 170 mg/ml

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Formule W wordt gebruikt voor de behandeling van wratten en likdoorns. Ongeveer 7 tot 10% van de mensen heeft wratten, een hinderlijk en vooral besmettelijk verschijnsel dat wordt veroorzaakt door een virusinfectie. Krabben aan wratten verspreidt het virus en verergert dit vaak hardnekkige verschijnsel. Maar liefst 1 op de 3 kinderen heeft wratten, maar ook veel volwassenen hebben er regelmatig last van. Formule W tinctuur is al decennia lang een vertrouwd en effectief geneesmiddel bij wratten. Formule W tinctuur is alleen geschikt voor gebruik op gewone wratten en voetwratten. Een gewone wrat is een harde, eeltachtige vergroeiing van de opperhuid in de vorm van een “bloemkoolvormig” (klein) knobbeltje. Meestal treft u ze aan op handen en voeten. Voetwratten zijn hetzelfde als normale wratten, maar treft u enkel aan op de voetzool.

Te gebruiken bij

  • Wratten
  • Likdoorns

Productvoordelen

  • Kindvriendelijk (vanaf 4 jaar)
  • Verpakt in een flacon van 6 ml met een aanstipstaafje

Dosering

Breng zes of zeven dagen achtereen elke dag een nieuw laagje op de wrat aan. Voor een optimaal resultaat is dagelijks gebruik zeer belangrijk. Wanner u na het aanbrengen de wrat afdekt met een pleister, kunt het peuteren tegengaan. Is de wrat erg hardnekkig, herhaal de behandeling dan nog eens een week. Blijft ook daarna resultaat uit, dan is het verstandig uw arts te raadplegen. 

Gebruiksadvies

Breng de vloeistof aan met het aanstipstaafje dat aan de binnenzijde van de schroefdop zit. Doe dit zorgvuldig, één druppel tegelijk, tot de hele wrat of likdoorn bedekt is. Zorg dat de vloeistof niet op de huid rondom de wrat komt. Peuter niet aan de loszittende deeltjes, deze verdwijnen vanzelf tijdens het wassen.U mag dit geneesmiddel niet langer dan 2 weken gebruiken zonder uw arts te raadplegen. Als de symptomen verergeren of niet beter zijn geworden na twee weken, raadpleeg dan uw arts of apotheker.

Bijwerkingen

Wanneer Formule W in aanraking komt met de gave huid, kan er een branderig gevoel optreden. Bij langdurig contact wordt deze huid aangetast. Zeer veel voorkomend (> 1/10): branderigheid (stekend) en jeuk. De branderigheid en jeuk beginnen altijd binnen 10 minuten na het aanbrengen van de oplossing en duurt gewoonlijk 1 tot 2 uur. Deze bijwerkingen zijn gewoonlijk licht van aard; in enkele gevallen houden ze langer aan. Zie voor overige bijwerkingen de bijsluiter.

Interacties

Salicylzuur kan de doorlaatbaarheid van andere op de huid toegepaste geneesmiddelen versterken en mag niet worden gecombineerd met andere op dezelfde plaats toegepaste geneesmiddelen.

Zwangerschap / Borstvoeding

Formule W kan, voor zover bekend, zonder gevaar voor de vrucht volgens de voorschriften tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding. Zolang het betreft op kleine oppervlakken en niet in de buurt van het borstgebied.

Contra-indicaties

Wanneer mag u dit middel niet gebruiken?

  • Op moedervlekken of wijnvlekken.
  • Op donker gekleurde, behaarde of op andere wijze vreemd uitziende wratten.
  • Op wratten rond de geslachtsdelen (genitale wratten) of op wratten op het slijmvlies.
  • Op rode geïrriteerde of geïnfecteerde huid.

Samenstelling

Salicylzuur (170 mg/ml), aceton, alcohol, rinusolie en nitrocellulose.

Inhoud

6 milliliter

Verpakkingsvorm

Flacon

Merk

Formule W

Sterkte

170 mg/ml

Hoe te bewaren

Bewaar Formule W beneden de 25°C. Niet in de koelkast of vriezer bewaren. Na het gebruik de flacon goed afsluiten en in de originele doos bewaren. Formule W droogt snel uit.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen