FreeStyle Lite Teststrips

FreeStyle Lite Teststrips voor de FreeStyle Lite en FreeStyle Freedom Lite bloedglucosemeter.

FreeStyle Lite Teststrips

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De nieuwe FreeStyle Lite teststrips dragen door het nieuwe ontwerp bij aan een goede controle van uw diabetes. FreeStyle Lite teststrips zijn voorzien van de unieke ZipWik™ tabs. De ZipWik tabs zijn onder andere ontwikkeld om het bloed eenvoudiger aan te brengen op de strip. En om een snelle bloedopname te garanderen. 

Productvoordelen

  • Bloedafname wordt pijnloos: dankzij de nieuwe FreeStyle Lite teststrips heeft u slechts 0,3 microliter bloed nodig om uw glucosewaarde te bepalen. U hoeft dus minder diep te prikken, waardoor de bloedafname vrijwel pijnloos is. 
  • Minder foutmeldingen: omdat het bloed beter door de FreeStyle teststrips wordt opgenomen zijn er minder foutmeldingen. Daarnaast hebben de FreeStyle lite teststrips de unieke mogelijkheid om tot 60 seconden extra bloed toe te voegen, wat leidt tot minder verspilde teststrips. 

Gebruiksadvies

Compatibiliteit: de FreeStyle Lite teststrips kunnen worden gebruikt op de FreeStyle Lite, FreeStyle Freedom Lite bloedglucosemeters en het FreeStyle InsuLinx Diabetes Management Systeem.

Meer informatie

FreeStyle Lite Teststrips zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 10, 25 en 100 stuks.

Merk

FreeStyle

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen