Frontline Combo Hond Bestrijding Vlo en Teek

Frontline Combo Hond Bestrijding Vlo en Teek voor bij uw hond.

Frontline Combo Hond Bestrijding Vlo en Teek

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Frontline Combo Hond Bestrijding Vlo en Teek voor bij uw hond.

Te gebruiken bij

  • Vlooien, teken, bijtende luizen bij honden.

Dosering

Eén pipet van 0,67 ml (S) per hond van 2 tot 10 kg lichaamsgewicht, overeenkomend met de minimaal aanbevolen dosis van 6,7 mg fipronil per kg en 6 mg (S) methopreen per kg, voor lokale toepassing op de huid. Eén pipet van 1,34 ml (M) per hond van 10 tot 20 kg lichaamsgewicht, overeenkomend met de minimaal aanbevolen dosis van 6,7 mg fipronil per kg en 6 mg (S) methopreen per kg, voor lokale toepassing op de huid. Eén pipet van 2,68 ml (L) per hond van 20 tot 40 kg lichaamsgewicht, overeenkomend met de minimaal aanbevolen dosis van 6,7 mg fipronil per kg en 6 mg (S) methopreen per kg, voor lokale toepassing op de huid. Eén pipet van 4,02 ml (XL) per hond vanaf 40 kg lichaamsgewicht, overeenkomend met de minimaal aanbevolen dosis van 6,7 mg fipronil per kg en 6 mg (S) methopreen per kg, voor lokale toepassing op de huid.

Gebruiksadvies

Houd de pipet rechtop. Tik tegen het smalle deel van de pipet om ervoor te zorgen dat de inhoud in het onderste deel van de pipet blijft. Breek het topje van de pipet af. De haren dienen aan de basis van de nek voor de schouderbladen opzij te worden geduwd tot de huid zichtbaar is. Plaats de top van de pipet op de huid en druk er een aantal keren op om de inhoud volledig en direct op de huid op één plaats aan te brengen. Voorbijgaande veranderingen van de vacht (geklitte/vettige haren) kunnen op de toedieningsplaats waargenomen worden.

Bijwerkingen

Onder de zeer zeldzame vermoedelijke bijwerkingen werden voorbijgaande huidreacties op de toedieningsplaats (verkleuring van de huid, lokaal haarverlies, jeuk, roodheid) en algemene jeuk of haarverlies gemeld na gebruik. Overmatig speekselen, omkeerbare neurologische symptomen (overgevoeligheid, depressie, andere nerveuze symptomen), braken of ademhalingssymptomen werden opgemerkt na gebruik. Indien het product opgelikt wordt, kan een korte periode van overmatig speekselen worden opgemerkt, hoofdzakelijk te wijten aan het oplosmiddel. Niet overdoseren.

Contra-indicaties

  • In afwezigheid van beschikbare gegevens, het product niet toedienen aan puppies jonger dan 8 weken oud en/of aan puppies die minder dan 2 kg wegen.
  •  Niet gebruiken bij zieke (bv. systemische ziekten, koorts) of herstellende dieren. 
  • Niet gebruiken bij konijnen, aangezien bijwerkingen en zelfs sterfte kunnen voorkomen. 
  • In afwezigheid van studies wordt het gebruik van dit product niet aanbevolen bij niet-doeldiersoorten. 
  • Dit product is specifiek ontwikkeld voor honden. 
  • Niet gebruiken bij katten en fretten, daar dit tot overdosering kan leiden.

Samenstelling

Fripronil, Butylhydroxyanisol, Butylhydroxytolueen, Ethanol, Polysorbaat (E433). Polyvidone, Diethyleen glycol monoethyl ether.

Inhoud

4 stuks

Verpakkingsvorm

Pipet

Meer informatie

Te verkrijgen in Frontline Combo Spot On Hond S, M, L, XL.

Merk

Frontline

Hoe te bewaren

Niet bewaren boven de 30 graden. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen