Frontline Combo Kat Bestrijding Vlo en Teek

Frontline Combo Kat Bestrijding Vlo en Teek ter bestrijding van vlooien en teken bij uw kat of fret.

Frontline Combo Kat Bestrijding Vlo en Teek

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Frontline Combo Kat Bestrijding Vlo en Teek ter bestrijding van vlooien en teken bij uw kat of fret. Frontline Combo Kat biedt een zeer complete bescherming van uw dier. Het bestrijdt niet alleen volwassen vlooien en teken, maar is ook werkzaam tegen de eieren ven larven van vlooien.

Te gebruiken bij

  • Vlooien en teken bij uw kat of fret.

Dosering

Eén pipet van 0,5 ml per kat, overeenkomend met de minimaal aanbevolen dosis van 5 mg fipronil per kg en 6 mg (S) methopreen per kg, voor lokale toepassing op de huid. In afwezigheid van veiligheidsstudies is het minimale behandelingsinterval 4 weken. Eén pipet van 0,5 ml per fret, overeenkomend met een dosis van 50 mg fipronil en 60 mg (S) methopreen per fret, voor lokale toepassing op de huid. Het minimale behandelingsinterval is 4 weken.

Gebruiksadvies

Houd de pipet rechtop. Tik tegen het smalle deel van de pipet om ervoor te zorgen dat de inhoud in het onderste deel van de pipet blijft. Breek het topje van de pipet af. De haren dienen aan de basis van de nek voor de schouderbladen opzij te worden geduwd tot de huid zichtbaar is. Plaats de top van de pipet op de huid en knijp er een aantal keren in om de inhoud volledig en direct op de huid op één plaats aan te brengen.

Bijwerkingen

Onder de zeer zeldzame vermoedelijke bijwerkingen werden voorbijgaande huidreacties op de toedieningsplaats (schilfering, lokaal haarverlies, jeuk, roodheid) en algemene jeuk of haarverlies gemeld na gebruik. Overmatig speekselen, omkeerbare neurologische symptomen (overgevoeligheid, depressie, andere nerveuze symptomen) of braken werden ook opgemerkt na gebruik. Indien het product opgelikt wordt, kan een korte periode van overmatig speekselen worden opgemerkt, hoofdzakelijk te wijten aan het oplosmiddel.

Contra-indicaties

  • In afwezigheid van beschikbare gegevens, het product niet toedienen aan kittens jonger dan 8 weken oud en/of aan kittens die minder dan 1 kg wegen. 
  • Het product niet toedienen aan fretten jonger dan 6 maanden oud. 
  • Niet gebruiken bij zieke (bv. systemische ziekten, koorts) of herstellende dieren. 
  • Niet gebruiken bij konijnen, aangezien bijwerkingen en zelfs sterfte kunnen voorkomen. 
  • In afwezigheid van studies wordt het gebruik van dit product niet aanbevolen bij niet- doeldiersoorten

Samenstelling

Fipronil, Methopreen, Butylhydroxyanisol (E320), Butylhydroxytolueen (E321), Ethanol, Polysorbaat 80 (E433), Polyvidone, Diethyleen glycol monoethyl ether.

Inhoud

3 of 6 stuks

Verpakkingsvorm

Pipet

Meer informatie

Frontline Combi Kat is verkrijgbaar is 3 en 6 stuks.

Merk

Frontline

Hoe te bewaren

Niet bewaren boven de 30 graden. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen