Frontline Combo Spot-On Kat

Frontline Combo Spot-On Kat doodt vlooien, teken en bijtende luizen

 11,10
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Frontline Combo Spot-On Kat
NOTE: Just for animals

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct van Leef.nl.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Frontline Kitten is er speciaal voor zeer jonge katten die net zijn aangeschaft. Elke verpakking bevat 1 monopipet Frontline en een gezondheidsgids met adviezen voor de eigenaar. De gezondheidsgids geeft adviezen over voeding, ziekten en vaccinaties, inwendige en uitwendige parasieten, eerste hulp etc. Het Frontline monopipet is afgestemd op het gewicht en de leeftijd van de kitten. Het kittenpack is geschikt voor gebruik vanaf een leeftijd van 8 weken en een gewicht van 1 kg.

Productvoordelen

Door de ophoping in de talgklieren en de lage wateroplosbaarheid van Frontline wordt de effectiviteit niet of nauwelijks beïnvloed door natregenen, zwemmen of baden, zelfs met een shampoo.

Gebruiksadvies

De ‘spot-on’ pipet met de vloeistof dient tijdens de behandeling volledig te worden leeggedrukt op de huid tussen de schouderbladen. De vloeistof zal zich verspreiden over de huid. Niet inmasseren!

Inhoud

1 pipet

Merk

Frontline

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen