Frontline Spot On 3 + 1 Hond Vlo en Teken

Frontline Spot On 3 + 1 Hond Vlo en Teken.

Frontline Spot On 3 + 1 Hond Vlo en Teken

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Frontline Spot On 3 + 1 Hond Vlo en Teken.

Te gebruiken bij

  • Bestrijden van vlooien, bijtende luizen en teken.

Dosering

1 pipet Frontline Spot On Hond S van 0,67 ml per hond van 2 tot 10 kg lichaamsgewicht.
1 pipet Frontline Spot On Hond M van 1,34 ml per hond van 10 tot 20 kg lichaamsgewicht.
1 pipet Frontline Spot On Hond L van 2,68 ml per hond van 20 tot 40 kg lichaamsgewicht.
1 pipet Frontline Spot On Hond XL van 4,02 ml per hond van 40 tot 60 kg lichaamsgewicht.

Gebruiksadvies

Breek het topje van de spot-on pipet af langs de breuklijn. Breng de inhoud aan tussen de schouderbladen, bij voorkeur op twee plaatsen. Duw de haren opzij tot de huid zichtbaar is. Plaats de top van de pipet op de huid en druk de pipet een aantal keren goed in zodat de totale inhoud ervan op de huid komt. Let er op dat de inhoud van de pipet niet in aanraking komt met de vinger.

Bijwerkingen

Indien het product opgelikt wordt, kan een korte periode van overmatig speekselen worden opgemerkt, hoofdzakelijk te wijten aan het oplosmiddel. Onder de uitzonderlijk zeldzame vermoedelijke bijwerkingen werden voorbijgaande huidreacties op de toedieningsplaats (verkleuring van de huid, lokaal haarverlies, jeuk, roodheid) en algemene jeuk of haarverlies gemeld na gebruik. Uitzonderlijk werden overmatig speekselen, omkeerbare neurologische symptomen (overgevoeligheid, depressie, nerveuze symptomen), braken of ademhalingssymptomen opgemerkt na gebruik.

Contra-indicaties

In afwezigheid van beschikbare gegevens, het product niet toedienen aan puppies jonger dan 8 weken oud en/of aan puppies die minder dan 2 kg wegen. Niet gebruiken bij zieke (systemische ziekten, koorts, etc.) of herstellende dieren. Niet gebruiken bij konijnen, aangezien bijwerkingen en zelfs sterfte kunnen voorkomen. Dit product is specifiek ontwikkeld voor honden. Niet gebruiken bij katten, daar dit tot overdosering kan leiden.

Samenstelling

Fipronil, (S)-Methopreen, Butylhydroxyanisol (E320), Butylhydroxytolueen (E321) ,Ethanol, Polysorbaat 80 (E433), Polyvidone, Diethyleen glycol monoethyl ether

Inhoud

4 stuks

Verpakkingsvorm

Pipet

Meer informatie

De werkingsduur tegen vlooien bedraagt 5 weken tot maximaal 3 maanden. De werkingsduur tegen teken bedraagt maximaal 4 weken.

De pipet is te verkrijgen in S,M,L.

Merk

Frontline

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen