Frontline Spot On Kat

Frontline Spot On Kat ter bestrijding van vlooien, teken en luizen bij katten.

 34,00
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Frontline Spot On Kat

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Frontline Spot On Kat ter bestrijding van vlooien, teken en luizen bij katten.

Te gebruiken bij

  • De bestrijding van vlooien, teken en luizen bij katten

Dosering

50 mg fipronil per dier (1 pipet per dier).

Gebruiksadvies

Breek het topje van de “spot on” pipet af langs de breuklijn. Om aflikken te voorkomen dient de vacht tussen de schouderbladen opzij te worden geduwd tot de huid zichtbaar is. Plaats de top van de pipet op de huid en druk er een aantal keren op om de inhoud direct op de huid te brengen, eventueel op twee plaatsen. Let er op dat de inhoud van de pipet niet in aanraking komt met de vingers.

Bijwerkingen

Indien het product opgelikt wordt, kan een korte periode van overmatig speekselen worden opgemerkt, hoofdzakelijk te wijten aan het oplosmiddel. Voor overige bijwerkingen, zie bijsluiter.

Contra-indicaties

In afwezigheid van beschikbare gegevens, het product niet toedienen aan kittens jonger dan 8 weken oud en/of aan kittens die minder dan 1 kg wegen. Niet gebruiken bij zieke (systemische ziekten, koorts, etc.) of herstellende dieren. Niet gebruiken bij konijnen, aangezien bijwerkingen en zelfs sterfte kunnen voorkomen.

Samenstelling

Fipronil, Butylhydroxyanisol (E 320) 0,1 mg, Butylhydroxytolueen (E 321) 0,05 mg, Ethanol, Polysorbaat 80, Polyvidonum, Diethyleen glycolmonoethyl ether.

Bevat

Fipronil (50 mg)

Inhoud

6 stuks

Verpakkingsvorm

Pipet

Meer informatie

  • Vermijd contact met de ogen van het dier
  • Aanbevolen wordt alle aanwezige dieren te behandelen
  • Kan tijdens de dracht en/of lactactie worden gebruikt

Merk

Frontline

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen