Nutilis Fruit Stage 3 Appel

Nutilis Fruit Stage 3 Appel is een voorverdikte dieetvoeding op basis van fruit. Het is eenvoudig in gebruik: kant-en-klaar met altijd dezelfde dikte.

 10,36
Verwachte levertijd: 5 werkdagen

Nutilis Fruit Stage 3 Appel

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Kauwen en slikken is een ingewikkeld proces. Er zijn veel spieren bij betrokken: in uw lippen, tong, wangen, gehemelte, kaken en keel. Als deze spieren niet goed samenwerken, kunt u problemen krijgen bij het slikken. Slikken gaat het best als eten of drinken glad en egaal is. Soms maakt een verdikte voeding het slikken makkelijker. Nutilis Fruit is een voorverdikte dieetvoeding op basis van fruit. Het is eenvoudig in gebruik: kant-en-klaar met altijd dezelfde dikte. Het is geschikt voor u indien u een stadium 3 (puddingdikte) verdikking nodig heeft. Nutilis Fruit is gluten- en lactosevrij. Speeksel heeft vele functies. Het bevat amylase en helpt onder andere bij de vertering van eten en drinken. Dit begint al in de mond. Een drank verdikt met een bindmiddel zoals maïszetmeel, wordt heel snel weer vloeibaar door speeksel. Nutilis Fruit heeft amylaseresistente eigenschappen. Dat betekent dat speeksel nauwelijks invloed heeft op de dikte van het verdikte product. Nutilis Fruit is een dieetvoeding voor medisch gebruik. Uw arts of diëtist adviseert medische voeding bij de dieetbehandeling van ziektegerelateerde ondervoeding als aanvulling op, of als vervanging van de normale voeding.

Smaak

Appel

Samenstelling

Appel puree (39%), water, melkeiwit, sacharose, dextrine-maltose, plantaardige oliën, vezels, (inuline, arabische gom, oligofructose, sojapolysachariden, cellulose, resistent zetmeel), Stabilisator (pectine, agar), calciumlactaat, kaliumhydroxide, aroma (appel), natriumdihydrofosfaat, magnesiumcitraat, ascorbinezuur, cholinechloride, trinatriumcitraat, ijzersulfaat, zinksulfaat, natriumseleniet, trikaliumcitraat, retinylacetaat, kopersulfaat, cholecalciferol, calcium D-pantothenaat, mangaansulfaat, natriumfluoride, pyridoxinehydrochloride, thiaminehydrochloride, riboflavine, futomenadion, D-biotine, pteroylmonoglutaminezuur, natriummolybdaat, kaliumjodide, chroomchloride, DL-α-tocoferylacetaat, cyanocobalamine.

Inhoud

3 x 150 gram

Verpakkingsvorm

Cupjes

Meer informatie

Nutilis Fruit Stage 3 Appel is eiwit- en energierijk en bevat 4 gram vezels.

Merk

Nutilis

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen