Fusion Proglide Power Mesjes

Gillette Fusion ProGlide Power scheersysteem is Gillette's meest comfortabele scheersysteem ooit.

Vanaf  17,10
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Fusion Proglide Power Mesjes

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Als u een gevoelige huid heeft, kunnen veel dingen irritatie veroorzaken. Scheren hoeft zeker niet een van die zaken te zijn. Gillette Fusion Power is uitgerust met Gillette's geavanceerde technologie voor bewezen prestaties, zelfs bij een gevoelige huid. Het Gillette Fusion Power scheersysteem geeft u de scheerprestatie die u nodig heeft om er op uw allerbest uit te zien. De door een batterij aangedreven Gillette Fusion Power heeft nog een paar snufjes meer dan Gillette Fusion manual, zoals PowerGlide mesjes en kalmerende micropulsaties die ervoor zorgen dat het mesje zacht over uw gezicht glijdt met minder frictie en minder irritatie. Een microchip op de handle regelt de kracht zodat die scheerbeurt na scheerbeurt in stand blijft. Het is een geweldig scheersysteem voor de gevoelige huid.

Inhoud

3,4 of 8 stuks

Meer informatie

Dit product is verkrijgbaar in 3,4 en 8 stuks.

Merk

Gillette

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen