Gengigel Gel

Hyaluronzuur (Gengigel) helpt bij het genezingsproces van ontstoken of anderzins aangetast mondweefsel.

 9,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Gengigel Gel

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Gengigel® draagt ertoe bij het tandvlees gezond te houden, samen met een goede mondhygiëne en een regelmatig bezoek aan tandarts of mondhygiënst. Gengigel bevat hyaluronzuur dat d.m.v een biotechnologisch proces uit niet dierlijke stoffen wordt verkregen. Deze methode garandeert een hoge graad van zuiverheid. Hyaluronzuur is van nature actief in het regeneratieproces van het mondweefsel. Hyaluronzuur (Gengigel) ondersteunt het genezingsproces van ontstoken of anderzins aangetast mondweefsel, en daarmee de parodontale behandelingen.

Gengigel heeft een goede hechting aan het slijmvlies, waardoor het op de plaats blijft waar het aangebracht is. Gengigel is veilig in het gebruik, daar geen contra-indicaties met andere geneesmiddelen of neveneffecten aangetoond zijn. Hierdoor kan het ook zonder beperkingen gebruikt worden door kinderen, zwangere vrouwen en ouderen. Door gebruik van de natuurlijke zoetstof xylitol is Gengigel ook geschikt voor diabetici.

Te gebruiken bij

  • Ontstoken tandvlees 
  • Bloedend tandvlees 
  • Terugtrekkend tandvlees 
  • Aften 
  • Wondjes veroorzaakt door bijv. chirurgische ingreep, extractie, gebitsprothesen

Gebruiksadvies

Breng een dun laagje gel aan op het tandvlees en masseer dit voorzichtig in met een schone vinger.

Inhoud

20 milliliter

Verpakkingsvorm

Tube

Merk

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen