Gengigel Baby

Gengigel Baby is voor de behandeling van klachten bij doorkomende tandjes.

 9,35
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Gengigel Baby

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Het doorkomen van de eerste tandjes is voor de baby vaak een ingrijpende gebeurtenis. Het kan pijn veroorzaken. Bovendien kan het proces van de doorkomende tandjes bij de baby vervelende bijkomende aandoeningen oproepen, zoals kwijlen, koorts, oorpijn, rode billetjes, diarree en het maakt de baby rusteloos en huilerig. De oorzaak is dat de doorkomende tandjes de weefselstructuur van het tandvlees verstoren, waardoor dit geïrriteerd raakt. Gengigel Baby bevat hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een natuurlijk bestanddeel van de weefsels, dat van essentieel belang is voor het behoud van de natuurlijke balans. Aanbrengen van Gengigel baby op het tandvlees kan de verstoorde balans herstellen. Gengigel Baby is specifiek ontwikkeld voor toepassing in de mond van de baby. Het is een kleurloze gel, vrij van suiker, alcohol en conserveermiddelen, met een op de baby afgestemde smaak. De gel is zo samengesteld dat het zich goed hecht aan het tandvlees.

Te gebruiken bij

  • Doorkomende tandjes

Productvoordelen

  • Kleurloze gel
  • Vrij van suiker
  • Vrij van alcohol en conserveermiddelen
  • Met een op de baby afgestemde smaak
  • Hecht goed aan het tandvlees

Dosering

 Breng een dunlaagje gel aan op het tandvlees en masseer dit voorzichtig met een schone vinger in, zodat het goed verdeeld is over het slijmvliesoppervlak. Herhaal dit 3 tot 5 keer per dag tot alle symptomen verdwenen zijn. Het is aan te bevelen de baby tenminste 30 minuten na de applicatie niet te laten eten of drinken.

Gebruiksadvies

De gel wordt met een schone vinger op het tandvlees aangebracht en voorzichtig gemasseerd.

Samenstelling

Hyaluronzuur.

Bevat

Hyaluronzuur

Bevat geen

Suiker, alcohol en conserveermiddelen

Inhoud

15 milliliter

Verpakkingsvorm

Tube

Merk

Gengigel

Hoe te bewaren

Bewaren op kamertemperatuur.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen