Geratherm Koortsthermometer Classic Kwikvrij

Absoluut zonder kwik, meetvloeistof Galistan (mengsel van gallium, indium en tin).

 6,95
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Geratherm Koortsthermometer Classic Kwikvrij

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Absoluut zonder kwik, meetvloeistof Galistan (mengsel van gallium, indium en tin). Geratherm thermometers worden onder ideale technische omstandigheden geproduceerd en getest, waardoor de nauwkeurigheid en kwaliteit altijd gewaarborgd zijn. Bij een juiste toepassing wordt deze nauwkeurigheid sterk verhoogd en wordt een optimaal meetresultaat verkregen.

Productvoordelen

  • Bevat geen kwik
  • Snelle meting
  • Hoge nauwkeurigheid

Bevat geen

Kwik

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

Het is van groot medisch belang de lichaamstemperatuur te meten. Een groot aantal ziekten gaan vergezeld van karakteristieke veranderingen in lichaamstemperatuur. Met andere woorden: Het verloop van een ziektebeeld kan in kaart worden gebracht en de eventuele behandeling kan daarop worden afgestemd. Koorts is één van de belangrijkste reacties van het lichamelijke afweersysteem!

Merk

Geratherm

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen