Deltas Gezond Koken Bij Lactose-Intolerantie

Deze gids met recepten, winkeltips en een levensmiddelenoverzicht maakt een lactosevrij leven eenvoudiger. 99 nieuwe recepten die geen melksuiker bevatten.

 22,50
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Deltas Gezond Koken Bij Lactose-Intolerantie

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Als bij u de diagnose lactose-intolerantie - onverdraagzaamheid voor melksuiker - is gesteld, dan is een verandering van voeding voor de rest van uw leven noodzakelijk. Dat is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan: melksuiker zit immers niet alleen in zuivelproducten, maar ook in veel kant-en-klare producten, kruidenmengsels en dranken. U wordt dus meteen beperkt in uw mogelijkheden en vanaf nu moet u de ingrediëntenlijsten op verpakkingen goed bestuderen. Deze gids met recepten, winkeltips en een levensmiddelenoverzicht maakt een lactosevrij leven eenvoudiger. 99 nieuwe recepten die geen melksuiker bevatten en in de smaak zullen vallen bij uw gezin én uw gasten. Antwoorden op de echt relevante vragen over lactosevrije voeding. Praktische tips voor het boodschappen doen en buitenshuis eten onderweg, bij vrienden of in een restaurant. Extra: een overzicht van levensmiddelen die lactose bevatten, kunnen bevatten of gegarandeerd lactosevrij zijn.

Inhoud

1 exemplaar

Merk

Deltas

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen