Ginkel's Voeten Masker

Door de krachtige samenstelling op basis van kruiden en voedende oliën heeft dit masker een verkoelende, activerende en voedende werking.

Ginkel's Voeten Masker

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Ginkel's Voeten Masker is samengesteld uit ingrediënten van zowel minerale als plantaardige oorsprong. Het bevat geen klei, zodat het masker zacht en crèmig blijft en gemakkelijk verwijderbaar is. Door de krachtige samenstelling op basis van kruiden en voedende oliën heeft dit masker een verkoelende, activerende en voedende werking.

Te gebruiken bij

  • Voetverzorging

Productvoordelen

  • Ingrediënten van zowel minerale als plantaardige oorsprong
  • Zacht en crèmig
  • Gemakkelijk verwijderbaar

Gebruiksadvies

Eerst de voeten grondig scrubben, daarna op de droge en schone huid een royale laag voetenmasker aanbrengen en licht in masseren. Vervolgens tenminste 10 minuten in laten werken, waarna het masker met lauw water kan worden verwijderd. Hierna kan eventueel een voetencrème aangebracht worden.

Samenstelling

Aqua, Glyceryl Stearate, Prunus Dulcis, Sesamum Indicum, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Petrolatum, Ceteareth-12, zinkoxide, Butyrospermum Parkii, DMDM hydantoïne, Simmondsia Chinensis, Tocopherol, kamfer, Rosmarinus Officinalis, Menthyl PCA, fenoxyethanol, joodpropynylbutylcarbamaat.

Inhoud

150 of 200 milliliter

Meer informatie

Ginkel's Voeten Masker is verkrijgbaar per 150 ml en 200 ml.

Merk

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen