Gladskin Eczema Gel

Gladskin Eczema vermindert jeuk bij eczeem en voorkomt ontstekingen. 83% ervaart minder jeuk en roodheid.

* Verplichte velden

Vanaf  0,00
Aantal:

Gladskin Eczema Gel

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Gladskin laat de onmisbare goede bacteriën met rust en doodt alleen de slechte bacteriën. Gladskin Eczema vermindert jeuk bij eczeem en voorkomt ontstekingen. 83% ervaart minder jeuk en roodheid. 

Wanneer te gebruiken?
Gebruik Gladskin Eczema wanneer u last heeft van eczeem. Eczeem is te herkennen aan een droge, ruwe en schilferige huid, roodheid en jeuk. Aanwezigheid van de Staphylococcus aureus-bacterie kan ontsteking van de huid veroorzaken en de eczeem-symptomen verergeren.

Hoe werkt dit product? 
Gladskin Eczema bevat het werkzame enzym Staphefekt. Dit enzym doodt de ongewenste bacterie, Staphylococcus aureus, terwijl de onmisbare goede bacteriën die de huid beschermen met rust worden gelaten. Dit voorkomt ontstekingen en biedt verlichting van de eczeem-symptomen.

Wat doet dit product?

 • Kalmeert de huid.
 • Voorkomt ontstekingen.
 • Vermindert roodheid en jeuk.
 • Draagt bij aan een gezonde bacteriële balans van de huid.

Wat kan ik verwachten? 
Gladskin kan een direct kalmerend effect hebben, maar het kan ook 4 tot 6 weken duren voordat de huid volledig is hersteld. Verder kan het voorkomen dat de Staphylococcus aureus-bacterie geen rol speelt bij uw eczeem. Omdat Gladskin zich alleen richt op deze bacterie, zult u in dat geval geen effect ervaren. Als u Gladskin voor de eerste keer gebruikt, is het mogelijk dat de eczeem­symptomen tijdelijk toenemen. Dit zal na enkele weken verbeteren.

Te gebruiken bij

 • Eczeem

Gebruiksadvies

Gebruiksaanwijzing:

 • Gebruik het product consequent twee- tot driemaal daags op een huid die vrij is van andere middelen, zoals crèmes, reinigingsmiddelen of poeders. 
 • Aanbrengen op en rond de eczeem­plekken. Bij het aanbrengen kan de gel wit kleuren.  
 • Dik aanbrengen is niet nodig. 
 • Laat de gel gedurende minimaal 5 minuten inwerken voordat u overige producten aanbrengt op de huid. 
 • Eventuele gel-resten kunnen na 5 minuten afgenomen worden met een washandje, tissue of water.

Bij een erg droge huid wordt u geadviseerd Gladskin Eczema crème te gebruiken, bij allergie tegen wolvet wordt u geadviseerd Gladskin Eczema gel te gebruiken.

Samenstelling

Ingrediënten: Aqua, Glycerol, Hydroxypropyl methylcellulose, Arginine, Natriumchloride, Tromethamine, Staphefekt SA.100 C2.5 (werkzame stof), Calciumchloride.

Bevat geen

Zuren, alcohol, parfum, parabenen

Inhoud

30 of 50 milliliter

Meer informatie

 • Dit product is verkrijgbaar per 30 en 50 ml.
 • Gladskin Eczema is hypoallergeen en dermatologisch getest. Het is een medisch hulpmiddel dat te gebruiken is op de intacte huid.
 • Gladskin adviseert Gladskin Eczema minimaal vier tot zes weken te gebruiken.
 • Tip: Stop nooit met uw huidige medicatie alvorens met uw arts te overleggen.

Merk

Gladskin

Hoe te bewaren

De Gladskin Eczema Gel kunt u tot zes maanden na aankoop bewaren. Stel Gladskin Eczema niet bloot aan temperaturen onder 0°C en boven 25°C.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen