Gladskin Rosacea Gel

Gladskin Rosacea voorkomt ontstekingen en vermindert roodheid en een branderig gevoel. 85% ervaart minder roodheid in het gezicht.

* Verplichte velden

Vanaf  0,00
Aantal:

Gladskin Rosacea Gel

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Gladskin Rosacea Gel is speciaal voor mensen met rosacea ontwikkeld, door het Nederlandse biotechnologiebedrijf Micreos. Gladskin kan rosacea niet genezen, het kan echter wel ontstekingen voorkomen en symptomen verminderen.

Wanneer te gebruiken?
Gebruik Gladskin Rosacea wanneer u last heeft van rosacea. Rosacea is te herkennen aan roodheid in het gelaat, rode wangen, neus en voorhoofd, bultjes, puistjes, jeuk en een brandend gevoel.

Hoe werkt dit product? 
Gladskin Skin Irritation bevat het werkzame enzym Staphefekt™. Dit enzym doodt de ongewenste Staphylococcus aureus bacteriën, terwijl de onmisbare goede bacteriën die onze huid beschermen met rust worden gelaten. Dit voorkomt ontstekingen en vermindert irritatie.

Wat doet dit product? 
- Kalmeert de huid 
- Verlicht en vermindert irritatie, roodheid en jeuk 
- Voorkomt ontstekingen van de gevoelige huid 
- Draagt bij aan een gezonde bacteriële balans van de huid

Wat te verwachten: 
Gladskin kan een direct kalmerend effect hebben, maar het kan ook 4 tot 6 weken duren voordat de irritatie, roodheid en puistjes zichtbaar verminderen. Verder kan het zijn dat de Staphylococcus aureus ¬bacterie geen rol speelt bij uw huidirritatie. Omdat Gladskin zich alleen richt op deze bacterie, zult u in dat geval geen effect ervaren. Als u Gladskin voor de eerste keer gebruikt, is het mogelijk dat de irritatie tijdelijk toeneemt. Dit zal na enkele weken verbeteren.

Gebruiksadvies

  • Gebruik het product consequent twee- tot driemaal daags op een huid die vrij is van andere middelen zoals crèmes, reinigingsmiddelen en poeders.
  • Aanbrengen op en rond de rosacea plekken. Bij het aanbrengen kan de gel wit kleuren.
  • Dik aanbrengen is niet nodig.
  • Laat de gel gedurende minimaal 5-10 minuten inwerken voordat u overige producten aanbrengt op de huid.
  • Eventuele gel restanten kunnen na 10 minuten afgenomen worden met een washandje, tissue of water.


Tip: Bij een erg droge en gevoelige huid wordt u geadviseerd Gladskin Rosacea crème te gebruiken, bij allergie tegen wolvet wordt u geadviseerd Gladskin Rosacea gel te gebruiken. 
De Daily Care crème kan in combinatie met Gladskin Rosacea gel gebruikt worden en hydrateert de huid.

Samenstelling

Aqua, Propylene glycol, Hydroxypropyl methylcellulose, Glycerin, Arginine HCL, Sodium chloride, Tromethamine, Staphefekt SA.100 C2.3, Calcium chloride.

Bevat geen

Lanoline, zuren, alcohol, parfum en parabenen,

Inhoud

30, 50 of 100 milliliter

Meer informatie

  • Dit product is verkrijgbaar per 30, 50 en 100 ml. 
  • Gladskin Rosacea is pH neutraal, hypoallergeen en dermatologisch getest. Het is een medisch hulpmiddel dat te gebruiken is op de intacte huid.
  • Dit product is niet comedogeen (huid verstoppend).
  • Gladskin adviseert Gladskin Rosacea minimaal vier tot zes weken te gebruiken.

Merk

Gladskin

Hoe te bewaren

Dit product is op kamertemperatuur 6 maanden houdbaar na aanschaf. Niet blootstellen aan temperaturen onder 0°C of boven 25°C.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen