Orthonat Glutenzym

Orthonat Glutenzym is een voedingssupplement en dient ingenomen te worden vóór of tijdens elke maaltijd die gluten kan bevatten of bevat.

 20,46
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Orthonat Glutenzym

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Gluten
Dit grote eiwit zit in tal van graanproducten zoals tarwe, gerst, rogge, haver, kamut en spelt. Het maakt dus integraal deel uit van onze basisvoeding. Het zit bijvoorbeeld in brood en pasta, maar ook in pizza, gebak, sausen, conserven. Er wordt vrijwel systematisch gluten toegevoegd aan kant-en-klaarmaaltijden om ze er beter te doen uitzien. Gluten verleent gekneed deeg zijn elasticiteit en zorgt voor de kauwbaarheid van producten op basis van granen die in de oven bereid worden.

Spijsverteringsenzymen
Spijsverteringsenzymen worden aangemaakt door het spijsverteringsstelsel. Ze maken de splitsing mogelijk van complexe moleculen in eenvoudige moleculen, die door het organisme kunnen worden opgenomen. Ze worden geproduceerd in het speeksel, in de maag en in de pancreas. Elk enzym werkt op het niveau van een specifiek substraat. Er zijn drie types van geïdentificeerd:

  • De proteolytische enzymen, die inwerken op de eiwitten. 
  • De glycolytische enzymen, die inwerken op de koolhydraten. 
  • De lipolytische enzymen, die inwerken op de lipiden (vetten). 

Spijsverteringsenzymen hebben meestal een naam die eindigt met 'ASE', afhankelijk van de molecule die ze omzetten. Proteasen verteren bijvoorbeeld eiwitten, lipasen verteren lipiden, amylasen verteren zetmeel.

Beschrijving van de enzymen die aanwezig zijn in Ortho Glutenzym
Een protease is een enzym dat de peptideverbindingen van eiwitten verbreekt. Ze worden ook peptidasen of proteolytische enzymen genoemd. Een aminopeptidase is een klasse van proteasen die de splijting van aminozuren katalyseert door splitsing tussen het eerste aminozuur en het tweede aminozuur van de keten, en die dus het N-terminale aminozuur vrijgeeft.

Gebruiksadvies

1 tot 2 Capsules / Dag. Vóór of tijdens elke maaltijd die gluten kan bevatten of bevat.

Samenstelling

Samenstelling = 100 mg proteasen (500 U DPP-IV, 30000 HUT en 8,5 APU).

  • U DPP-IV = unit dipeptidyl peptidase IV 
  • HUT = hemoglobine unit tyrosine base 
  • APU = aminopeptidase unit

HUT of Hemoglobin Unit Tyrosine base verwijst naar de proteolytische activiteit van een protease.
DPP IV of dipeptidyl peptidase IV verwijst naar de activiteit van een protease dat in staat is peptiden die proline bevatten, zoals gliadine (eiwitten in granen) te hydrolyseren tot kleine eenheden.

Inhoud

30 capsules

Merk

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen