GM Medical Tennisarm Spalk blauw

De Tennisarm spalk geeft een vermindering van pijnklachten door druk uit te oefenen op de onderarmspier, zodat de maximale aanspanning op de spieren en pezen verminderd wordt.

GM Medical Tennisarm Spalk blauw

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De tenniselleboog (epicondylitis) is de benaming voor een acute of chronische ontsteking van de peesaanhechting van de onderarmstrekkers aan de buitenkant van het ellebooggewricht. Deze ontsteking gaat vaak gepaard met een niet gelokaliseerde, uitstralende pijn in de onderarm, vanuit de elleboog. De grijpfunctie van de hand wordt hierdoor vaak sterk verminderd. Oorzaak is de overbelasting van de desbetreffende onderarmstrekkers door activiteiten waarvoor een sterke greep van essentieel belang is, bv. golven, basketbal, wringen, typen, schroeven vastdraaien, stukadoren etc. De Tennisarm spalk geeft een vermindering van pijnklachten door druk uit te oefenen op de onderarmspier, zodat de maximale aanspanning op de spieren en pezen verminderd wordt.

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

Verkrijgbaar in verschillende maten: Small links, Medium links en Large rechts.

Merk

GM Medical

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen