GUM Activital Tandenborstel Kleine Kop

Werkt precies waar het nodig is om het tandvlees gezond te houden en tandvleesonsteking te voorkomen.

 4,29
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

GUM Activital Tandenborstel Kleine Kop

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De milde microdunne borstelharen komen overal – zelfs in de interdentale ruimtes en onder de rand van het tandvlees – voor verwijdering van plak zonder het risico van beschadiging zoals bij gewone borstelharen. Het unieke tuftingpatroon is klinisch ontworpen voor een diepere reiniging tussen de tanden en kiezen en onder de tandvleesrand om tandvleesonsteking te voorkomen. Driehoekige vorm tufts waardoor de borstelharen tussen de tanden en kiezen passen, waar tandvleesonsteking begint. Rechthoekige vorm tufts ontworpen voor superieure reiniging langs de tandvleesrand en massage van het tandvlees. Geavanceerd ergonomisch ontworpen handvat, met slanke verende hals, voor gedoseerde poetskracht. Voor veilig poetsen zoals door tandartsen wordt geadviseerd om beschadiging van het tandvlees te voorkomen. De supersmalle borstelkop is ontworpen om overal in de mond goed bij te komen.

Te gebruiken bij

  • Tandvleesontsteking

Inhoud

1 exemplaar

Merk

GUM

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen