GUM Soft-Picks

Een innovatieve interdentale reiniger van zacht rubber voor éénmalig gebruik.

* Verplichte velden

Vanaf  0,00
Aantal:

GUM Soft-Picks

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Een innovatieve interdentale reiniger van zacht rubber voor éénmalig gebruik. GUM Soft-Picks zijn gemakkelijk tussen de tanden en kiezen in te brengen om daar op milde wijze plak en voedselresten te verwijderen. Zachte flexibele filamenten zorgen door stimulatie en micromassage voor een betere doorbloeding en gezond en stevig tandvlees. GUM Soft-Picks helpen, klinisch bewezen, bij het verminderen van gingivitis. Gemakkelijke en gebruiksvriendelijke GUM Soft-Picks zijn een uitstekend alternatief voor floss als iemand niet kan of wil flossen. Zonder metaaldraad dus ideaal voor mensen met orthodontische beugels of implantaten. Met handig meeneemetui voor gebruik onderweg.

Inhoud

40 of 80 stuks

Merk

GUM

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen