Hansaplast Likdoornpleister

Hansaplast voetverzorging likdoornpleister verlicht onmiddellijk de druk. 3,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Hansaplast Likdoornpleister

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Hansaplast Likdoornpleisters verlichten onmiddellijk de pijn door druk en wrijving en helpen de likdoorn te verwijderen. De zachte, geïntegreerde ring beschermt het aangetaste deel van de huid, terwijl het salicylzuur erin de likdoorn zacht maakt zodat deze gemakkelijker kan worden verwijderd.

Te gebruiken bij

 • Likdoorns

Productvoordelen

 • Huidverdraagzaamheid dermatologisch goedgekeurd

Gebruiksadvies

Reinig het aangetaste deel van de huid grondig en droog deze af. Breng de pleister aan waarbij de likdoorn in het midden van de schuimrubberen ring valt. Vervang de pleister na 2 dagen. Na 4 dagen kan de, nu zachte, likdoorn worden verwijderd in een warm bad met zout of zeep. Herhaal indien nodig.

 

 • Gebruik zonder medisch advies niet langdurig meerdere pleisters tegelijkertijd.
 • Alleen voor uitwendig gebruik.
 • Alleen voor eenmalig gebruik. Gebruik bij elke nieuwe toepassing een nieuwe likdoornpleister voor behoud van de beschreven werking van het product.
 • Vermijd vooral contact met de ogen. 

Contra-indicaties

 • Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor salicylzuur, salicylaten, rubber of als de huid beschadigd of aangetast is. 
 • Niet gebruiken als u diabetespatiënt bent of stoornissen in de bloedsomloop hebt. 
 • Niet geschikt voor de behandeling van kleine kinderen.
 • Bij een beperkte nierfunctie moet eerst een arts worden geraadpleegd.
 • De pleister mag niet in contact komen met slijmvliezen.
 • Plaatselijke huidirritaties (brandend gevoel, rode huid) komen zelden voor. In enkele gevallen kunnen er allergische huidreacties optreden.

Samenstelling

Één pleister bevat 0,04 g salicylzuur.

Inhoud

8 stuks

Meer informatie

Als de huid constant blootgesteld wordt aan druk en wrijving, bijvoorbeeld door slecht passende schoenen, reageert deze door de buitenste laag te verdikken en vormt zo eelt. Als de druk aanhoudt, vooral op een specifieke plaats, kan het eelt een likdoorn vormen met een harde kern die de diepere, gevoeligere huidlagen bereikt en zo pijn veroorzaakt. Deze kern wordt vaak de ‘hoornpunt’ van de likdoorn genoemd. Likdoorns kunnen wit/grijs of geel/bruin van kleur zijn, afhankelijk van je huidtype. Symptomen zijn pijn en zwelling rond de likdoorn en ongemak bij directe druk tijdens het lopen. Likdoorns komen vooral voor boven op de tenen en aan de buitenkant van je kleine teen, dat wil zeggen op die plaatsen waar schoenen de meeste druk uitoefenen. De pijnlijkste vorm van likdoorns is het type waarbij de huidzenuwen met de likdoorn zijn vergroeid. Likdoorns kunnen ook voorkomen op de voetzool en als zogeheten weke likdoorns tussen de tenen, waar de huid vochtig is door zweet of slecht afdrogen.

Merk

Hansaplast

Hoe te bewaren

Bewaren op een droge plaats, bij kamertemperatuur en buiten het bereik en zicht van kinderen.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen