Healthypharm babydoseerspray 7,4 mg/ml

Healthypharm babydoseerspray voor verlichting van de luchtwegen en een verstopte neus bij baby's.  4,15
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Healthypharm babydoseerspray 7,4 mg/ml

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Natuurlijk kunnen baby's ook last ondervinden van een verstopte neus. Gelukkig zijn er speciale doseersprays die u bij baby's kunt gebruiken zoals deze Baby Neusspray van Healthypharm. Het zorgt ervoor dat uw kind vrijer kan ademhalen door de neus.

Te gebruiken bij

  • voor het gemakkelijker schoonmaken van de neus.

Dosering

De gebruikelijke dosering voor babyneusspray is 3 tot 6 keer per dag 1 verstuiving in elk neusgat, indien nodig.

Gebruiksadvies

Voordat u babyneusspray toedient, moet u eerst de neus snuiten of, zo goed als mogelijk is, schoonmaken. Open de babyneusspray door het beschermkapje van de babyneusspray te verwijderen. Als u de babyneusspray voor de eerste keer gaat gebruiken moet u eerst het pompsysteem vullen met oplossing door een paar keer op het pompje te drukken.

U dient hierbij uw wijs- en middelvinger op de bovenkant van het pompje te houden, terwijl u met uw duim op de onderkant van het flesje drukt. Door een pompende beweging te maken vernevelt u de zoutoplossing. Houd de babyneusspray rechtop en buig uw hoofd iets naar voren. Bij kleine kinderen kunt u het kind het beste op schoot nemen en rechtop laten zitten. U kunt dan in de ene hand de babyneusspray vasthouden en met de andere hand het hoofdje van uw kind ondersteunen. Door nu met uw duim te pompen dient u de juiste hoeveelheid spray toe in ieder neusgat.

Maak na gebruik het uiteinde van de babyneusspray schoon en droog. Vervolgens kunt u de babyneusspray afsluiten met het beschermkapje. Op deze manier kunt u de babyneusspray bewaren tot de volgende toediening.

Inhoud

15 milliliter

Meer informatie

Nadat u de babyspray voor de eerste keer gebruikt hebt, kunt u de babyneusspray nog 3 maanden gebruiken. Vermeld de datum waarop u de babyneusspray bent gaan gebruiken op het etiket van dit product.

Merk

Healthypharm

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen