Healthypharm Hirudoid Hydrofiele Crème

Hirudoid wordt gebruikt als hulpmiddel bij de behandeling van tromboflebitis (ontsteking in een
oppervlakkige ader waarbij een bloedklonter ontstaat, meestal in het been).


* Verplichte velden

Vanaf  0,00
Aantal:

Healthypharm Hirudoid Hydrofiele Crème

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Mucopolysaccharidepolysulfaat, de actieve stof in Hirudoid, is een middel dat de bloedstolling tegengaat en hoort tot de heparinoïdengroep (van heparine afgeleide antistollingsmiddelen). Hirudoid wordt gebruikt als hulpmiddel bij de behandeling van tromboflebitis (ontsteking in een oppervlakkige ader waarbij een bloedklonter ontstaat, meestal in het been).

Te gebruiken bij

  • Tromboflebitis (plaatselijke verstopping en ontsteking van aders)

Productvoordelen

  • Makkelijk smeerbaar

Dosering

De gebruikelijke dosering is tot driemaal per dag een lengte van 3 tot 5 cm cr

Gebruiksadvies

De gebruikelijke dosering is tot driemaal per dag een lengte van 3 tot 5 cm crème. Breng dit op en rond het aangedane gebied aan en masseer het licht in. Zo nodig, bijvoorbeeld aan het begin van de behandeling, mag u meer crème aanbrengen. Bij zeer pijnlijke ontstekingen of als zich bloedstolsels gevormd hebben, de crème voorzichtig verdelen op en rond het aangedane gebied. Daarna de huid afdekken met bijvoorbeeld een gaaskompres.

Bijwerkingen

In zeldzame gevallen kan zich overgevoeligheid voordoen in de vorm van irritatie of roodheid van de huid. De behandeling moet worden stopgezet, waarna de verschijnselen meestal snel verdwijnen.

Interacties

Gebruikt u naast Hirudoid nog andere geneesmiddelen, of heeft u dat kort geleden gedaan of bestaat de mogelijkheid dat u in de nabije toekomst andere geneesmiddelen gaat gebruiken? Vertel dat dan uw arts of apotheker. Er zijn geen wisselwerkingen met andere geneesmiddelen en andere wisselwerkingen die de werking van het geneesmiddel kunnen be

Zwangerschap / Borstvoeding

Neem contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

Samenstelling

Mucopolysaccharidepolysulfaat, glycerol (85%), kaliumstearaat, stearinezuur, wolvetalcoholenzalf, emulsifiërende cetostearylalcohol (type A), myristylalcohol, thymol, methylparahydroxybenzoaat (E218), propylparahydroxybenzoaat (E216), isopropylalcohol en gezuiverd water.

Bevat

Mucopolysaccharidepolysulfaat

Inhoud

40/100 gram

Verpakkingsvorm

Tube

Meer informatie

Neem contact op met uw arts of apotheker voordat u dit middel gebruikt, als één van onderstaande waarschuwingen voor u geldt.

  • Als u zeer pijnlijke ontstekingen heeft of indien zich bloedstolsels gevormd hebben. In dat geval moet u de crème voorzichtig verdelen over het aangedane gebied en de omgeving en het vervolgens afdekken met bijvoorbeeld een gaaskompres.  
  • Als u beschadigde huidgedeelten (wonden of zweren) heeft. U mag daarop geen Hirudoid aanbrengen

 

Verkrijgbaar per 40 en 100 gram

Merk

Healthypharm

Sterkte

3 mg/g

Hoe te bewaren

Bewaren bij kamertemperatuur in de originele verpakking
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen