Healthypharm Inhalatiecaps

Healthypharm Inhalatiecaps geeft verlichting voor de luchtwegen en helpt u om vrijer te ademen.

 4,55
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Healthypharm Inhalatiecaps

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Healthypharm Inhalatiecaps zijn capsules die een mengsel van vluchtige stoffen bevatten waaronder menthol en eucalyptus. Als deze vluchtige stoffen vrijkomen, geven ze verlichting voor de luchtwegen en helpen u om vrijer te ademen.

Gebruiksadvies

Als stoombad: Giet een halve liter kokend water in een kom. Laat hierin een capsule vallen. De capsule gaat vanzelf open, waardoor de vluchtige stoffen vrijkomen. Leg een handdoek over uw hoofd en de kom. Adem gedurende 5 tot 10 minuten de damp zo diep mogelijk in. Op een zakdoek: Druk de capsule met een puntig voorwerp leeg op een zakdoek. de inhoud van de capsule geeft geen blijvende vlekken. Houdt de zakdoek voor de neus en/of mond, waardoor u de vluchtige stoffen kunt inademen. Op pyjama of kussensloop: Druk, zoals bij zakdoek beschreven de capsule leeg op uw pyjama of kussensloop, waardoor u de vluchtige stoffen tijdens de slaap kunt inademen.

Contra-indicaties

Niet geschikt voor kinderen jonger dan 2 jaar. Dit product mag niet worden toegepast bij ernstige luchtwegaandoeningen zoals astma of bij mensen die last hebben van stuipen.

Samenstelling

Eucalyptol, terpineol, gelatine, menthol, camphora, glycerol, sorbitol 70%, thymol.

Inhoud

20 capsules

Verpakkingsvorm

Doordrukstrip

Merk

Healthypharm

Hoe te bewaren

Beneden 25 graden in de oorspronkelijke verpakking.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen