Healthypharm Paracetamol/Vit. C 500/50

De combinatie van paracetamol met vitamine C wordt gebruikt bij koorts en pijn bij griep en verkoudheid. 4,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Healthypharm Paracetamol/Vit. C 500/50

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Paracetamol/vitamine C 500/50 mg drank bij verkoudheid is een geneesmiddel in de vorm van een poeder voor drank, verpakt in sachets. Iedere sachet bevat een hoeveelheid poeder voor één dosis. Paracetamol/vitamine C 500/50 mg drank bij verkoudheid bevat twee werkzame stoffen: paracetamol en vitamine C. Paracetamol behoort tot de pijnstillende en koortsverlagende middelen. Paracetamol remt de aanmaak van stoffen in het lichaam die pijn en koorts veroorzaken, waardoor u hiervan minder last heeft.  

Te gebruiken bij

  • Koorts
  • Pijn bij griep en verkoudheid.

Dosering

Volwassenen: gebruik 1 sachet per keer. U mag maximaal 6 sachets per dag gebruiken.

Gebruiksadvies

Oplossen in een glas leidingwater, omroeren en direct opdrinken. Doe nogmaals water in het glas om ook de resten in te nemen. Paracetamol werkt het snelst als u het op een lege maag inneemt. U kunt het echter ook met voedsel innemen. De werking treedt dan wat later in.

Bijwerkingen

Behalve het gewenste effect kan dit medicijn bijwerkingen geven. Dit is bij paracetamol bijna nooit het geval. De belangrijkste bijwerking is kans op leverbeschadiging. Ook overgevoeligheidsreacties, zoals huiduitslag, netelroos en koorts.

Interacties

Gebruik niet tegelijk ook andere pijnstillers of griep- en verkoudheidsmiddelen die paracetamol bevatten. Controleer altijd de samenstelling van middelen zonder recept. Veel medicijnen tegen hoofdpijn, griep of verkoudheid bevatten onder andere paracetamol. Als u deze middelen gebruikt naast dit middel heeft u kans te veel paracetamol binnen te krijgen. Paracetamol kan de uitscheiding van chlooramfenicol (een middel tegen bepaalde bacteriën) uit het lichaam doen afnemen. Bij gelijktijdig, langdurig gebruik van zidovudine ( een middel tegen bepaalde virusinfecties zoals AIDS) en paracetamol, neemt de kans op een tekort aan witte bloedcellen toe. Bij aanhoudend alcoholgebruik en gebruik van stoffen die de leverwerking beïnvloeden, zoals barbituraten (middelen tegen epilepsie), kan een overdosering met paracetamol ernstige gevolgen hebben dan gewoonlijk.

Zwangerschap / Borstvoeding

U kunt paracetamol in beperkte mate gebruiken.

Inhoud

10 sachets

Meer informatie

Wees extra voorzichtig of gebruik dit middel niet:

  • wanneer u lijdt aan lever- of nierfunctiestoornissen
  • wanneer u dagelijks grote hoeveelheden alcohol gebruikt; in dit geval is er meer kans op het optreden van schadelijke effecten op de lever
  • bij overgevoeligheid voor paracetamol of voor één van de andere bestanddelen

Merk

Healthypharm

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen