HEKA Plast Border Waterproof

HEKA Plast Border Waterproof is een steriel, niet verklevend wondverband dat speciaal geschikt is voor de behandeling van licht tot matig exsuderende wonden.

HEKA Plast Border Waterproof

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct van Leef.nl.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Dit is een steriel, niet verklevend wondverband dat speciaal geschikt is voor de behandeling van licht tot matig exsuderende wonden. Het kompres heeft een transparante, rondom klevende border: hierdoor blijft het kompres stevig vastzitten en is het geschikt voor gebruik op bewegende lichaamsdelen. Daarnaast zorgt het absorberende wondkussen ervoor dat het kompres niet aan de wond verkleeft en pijnloos verwijderd kan worden.

Inhoud

10 stuks

Meer informatie

Dit product is verkrijgbaar in de maten 5cm x 7cm en 6cm x 10cm.

Merk

HEKA

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen