HeltiQ Bloedneus Stop

HeltiQ Bloedneus Stop stopt bloedneuzen pijnloos en snel.

 5,55
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

HeltiQ Bloedneus Stop

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

HeltiQ Bloedneus Stop stopt bloedneuzen pijnloos en snel. De stop is geschikt voor gebruik bij volwassenen en kinderen vanaf vijf jaar. Afhankelijk van de gewenste grootte kan de stop gemakkelijk op maat geknipt worden. HeltiQ Bloedneus Stop bevat de patenteerde stof m.doc (micro dispersed oxidized cellulose), een zuivere natuurstof uit katoen. Zodra de Bloedneus Stop in de bloedneus wordt geplaatst, zet deze direct uit en verandert in een zachte spons. Binnen een paar minuten zorgt dit ervoor dat de bloedneus stopt. De spons plakt niet vast aan de neuswand, zodat hij makkelijk verwijderd kan worden. Dit voorkomt opnieuw bloeden.

Te gebruiken bij

  • Bloedneus

Productvoordelen

  • Stopt bloeden snel 
  • Veilig en pijnloos 
  • Op maat te knippen 
  • Per 2 stuks verpakt

Gebruiksadvies

Zit rechtop en buig het hoofd een beetje naar voren. Haal adem door de mond. Plaats de Bloedneus Stop in de neus. Laat een klein gedeelte uitsteken. De Bloedneus Stop zet uit tot een zachte, comfortabele spons. Verwijder de stop voorzichtig na enkele minuten. Let op! De Bloedneus Stop kan maar één keer gebruikt worden. Gebruik één Bloedneus Stop per keer. Laat de stop nooit langer dan 1 uur zitten. Bel uw dokter als u blijft bloeden.

Inhoud

2 stuks

Meer informatie

HeltiQ BloedStop producten kunnen ook veilig gebruikt worden door mensen die bloedverdunnende medicijnen gebruiken. De producten hebben alleen een effect op de oppervlakte van de huid en niet op de werking van medicijnen.

Merk

HeltiQ

Hoe te bewaren

De Bloedneus Stop moet droog en koel bewaard worden (het liefst tussen 5 en 25 graden).
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen