HeltiQ Bloedstop Spray

HeltiQ BloedStop Spray is geschikt voor de behandeling van snij- en schaafwonden. 7,99
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

HeltiQ Bloedstop Spray

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

HeltiQ BloedStop Spray is geschikt voor de behandeling van snij- en schaafwonden. De spray bevat een poeder waarin de stof m.doc (micro dispersed oxidized cellulose) verwerkt is. Dit is een zuivere natuurstof uit katoen. Als de poeder het bloed en wondvocht opneemt dan verandert dit in een ademende gellaag, die het bloeden stopt. De poeder ondersteunt daarnaast óók de natuurlijke wondgenezing en vermindert de kans dat de wond opnieuw gaat bloeden De BloedStop Spray is ook geschikt voor sterk bloedende wonden. De spray is hypoallergeen en veilig te gebruiken door volwassenen en kinderen. Heel handig voor thuis, onderweg, maar ook op het sportveld.

Te gebruiken bij

  • Snij- en schaafwonden

Productvoordelen

  • Stopt bloeden snel

Gebruiksadvies

  • Maak de wond schoon met water en ontsmet de wond met een ontsmettingsmiddel.
  • Schud de spray.
  • Spuit op tenminste 15 cm afstand een dekkende laag over de wond. De poeder hoeft niet verwijderd te worden.
  • Indien gewenst, dek de wond af met bijvoorbeeld een pleister of een gaaskompres.
  • Bij een sterk bloedende wond: Spuit de poeder op een gaaskompres en leg dit kompres op de wond. U kunt op het kompres drukken om het bloeden te verminderen.
  • Bij aanhoudend bloeden, roep medische hulp in. 

Inhoud

50 milliliter

Verpakkingsvorm

Flacon

Meer informatie

  • De HeltiQ BloedStop Spray is géén pleisterspray. De BloedStop Spray stopt het bloed. De pleisterspray dekt de wond alleen af.
  • HeltiQ BloedStop producten kunnen ook veilig gebruikt worden door mensen die bloedverdunnende medicijnen gebruiken. De producten hebben alleen effect op de oppervlakte van de huid en niet op de werking van medicijnen.

Merk

HeltiQ

Hoe te bewaren

Houder onder druk. Niet blootstellen aan een hogere temperatuur dan 50 graden Celsius. Beschermen tegen de zon. Na gebruik niet doorboren of verbranden en niet spuiten in de richting van een vlam of gloeiend voorwerp. Buiten bereik van kinderen bewaren. C
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen