HeltiQ Brandwonden Gel

HeltiQ Brandwonden Gel geeft directe pijnverlichting bij kleine, oppervlakkige brandwonden.

 11,69
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

HeltiQ Brandwonden Gel

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Brandwonden Gel geeft directe pijnverlichting bij kleine, oppervlakkige brand- en schaafwonden. De gel trekt de brand uit de wond, koelt en verzacht. Door de hydraterende werking blijft de huid zacht en soepel. De gel heeft een bijzondere samenstelling, waardoor de brandwond effectief wordt gekoeld en het wondherstel bevorderd. Brandwonden Gel is ook zeer geschikt voor de behandeling van zonnebrand en van brandwonden als gevolg van contact met kunstgras/-vloeren bij sport (hockey, volleybal, e.d.).

Te gebruiken bij

  • Kleine, oppervlakkige brand- en schaafwonden

Productvoordelen

  • Verkoelt en verzacht 
  • Handig, snel en effectief 
  • Ook zeer geschikt bij zonnebrand en schaafwonden

Gebruiksadvies

Verdeel een royale laag gel over de verbrande plek. Niet in de huid wrijven. Laat de gel 30 tot 50 minuten inwerken. Indien gewenst, dek de wond af. Zonodig herhalen. Bij grote en/of open brandwonden, aanhoudende klachten, irritatie van de huid, zwellingen of infecties of bij twijfel onmiddellijk een arts raadplegen!

Inhoud

118 milliliter

Verpakkingsvorm

Flacon

Meer informatie

De gel is slechts geschikt voor kleine, oppervlakkige brandwonden. Als de huid niet meer intact is of de brandwond groter dan een € 2 munt, altijd onmiddellijk medische hulp zoeken en koelen met lauw, zacht stromend leidingwater. Ook als de huid wit of juist zwart is, altijd met spoed medische hulp zoeken en koelen met leidingwater. Bij twijfel altijd direct medische hulp inroepen.

Merk

HeltiQ

Hoe te bewaren

De optimale bewaartemperatuur is 22°C. Indien de gel blootgesteld is aan een temperatuur hoger dan 38°C, is het advies om de gel te koelen voor gebruik.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen