HeltiQ handwarmers

Twee handige pads om uw handen warm te maken in koude periodes.

 2,59
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

HeltiQ handwarmers

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Een handig en praktisch product van HeltiQ zijn de HeltiQ Handenwarmers. Twee handige pads om uw handen warm te maken in koude periodes. Deze zijn ideaal mee te nemen voor onderweg, op vakantie of buitenactiviteiten. Niet alleen handig voor koude handen, maar ook voor het opwarmen van andere lichaamsdelen zoals buik, rug en nek. Daarnaast zijn ze ook nog herbruikbaar.

Te gebruiken bij

  • Koude handen
  • Rug- en nekklachten

Productvoordelen

  • Herbruikbaar 
  • Direct toepasbaar
  • Ook geschikt voor rug- en nekklachten

Gebruiksadvies

Activeren: knik het metalen plaatje, kneed de gel goed door en de warmte komt vrij. Hergebruiken: wanneer de handenwamer is afgekoeld deze in een pan met kokend water plaatsen. Het water 10 tot 15 minuten zachtjes door laten koken zodat de inhoud van de handenwarmer weer helder wordt. De handwarmer in water leggen dat van de kook af is, is niet voldoende. Zodra de handenwarmer weer afgekoeld is kan deze opnieuw worden gebruikt.

Inhoud

2 Stuks

Meer informatie

Waarschuwing: Niet opwarmen in de magnetron.

Merk

HeltiQ

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen