HeltiQ Koud Kompres Instant

Het Koud Kompres Instant is direct toepasbaar en geeft een natuurlijke pijnverlichting op een aangename en eenvoudige manier.

 2,39
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

HeltiQ Koud Kompres Instant

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Het Koud Kompres Instant is direct toepasbaar en geeft een natuurlijke pijnverlichting op een aangename en eenvoudige manier. De pijn wordt lokaal verlicht zonder gebruik van pijnstillers. Het is direct gebruiksklaar om eenmalig te gebruiken bij acute sportblessures, verstuikingen, verrekkingen en kneuzingen.

Te gebruiken bij

  • Acute sportblessures
  • Verstuikingen
  • Verrekkingen
  • Kneuzingen

Gebruiksadvies

Koude toepassing: Bloeduitstortingen, builen, hoofdpijn, insectenbeten– en steken, jeuk, kiespijn, kneuzingen, koorts, kramp in onderbeen, migraine, ontstekingen, stuwing, tepelkloven, verstuikingen, verrekking, zonnebrand en zwellingen. Druk stevig op de aangegeven plaatsen. Het kompres wordt dan heel snel ijskoud. Schuif het kompres altijd in de bijgeleverde hoes of in een doek om risico op bevriezing te voorkomen. Houd het kompres ca. 20 minuten tegen het pijnlijke lichaamsdeel. Lees voor het gebruik altijd eerst de bijsluiter inclusief gebruiksaanwijzing. Haal het kompres pas kort voor gebruik uit het doosje. Eenmalig te gebruiken. Leg het koude kompres nooit direct op de huid, anders kan er bevriezing optreden.

Contra-indicaties

  • Kompressen zijn uitsluitend voor uitwendig gebruik. In geval van inname adviseren wij veel water te drinken en een arts te waarschuwen. 
  • Bij beschadiging kan het kompres niet meer worden gebruikt. Kompres weggooien. 
  • Vermijd contact tussen de inhoud van het kompres met de ogen of huid. Na contact met de ogen, direct ogen uitspoelen met stromend water. Na contact met de huid, direct de huid wassen met water en zeep. 
  • Buiten bereik van kinderen houden. 
  • Bij aanhoudende klachten adviseren wij een arts te raadplegen.

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

Ons advies: Zorg ervoor dat u altijd twee kompressen in huis hebt. Eén standaard in de vriezer voor koude toepassing, de andere voor warmte.

Merk

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen