HeltiQ Kraampakket

Het HeltiQ Kraampakket is een compleet pakket met alle producten die evt. nodig zijn vóór, tijdens en na de bevalling en in de kraamtijd. 33,30
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

HeltiQ Kraampakket

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Vanaf 2 weken voor de bevalling wordt het pas echt spannend. Voel ik wat? Is dat een wee? Zal het nu gebeuren, of moet ik nog weken wachten. Niemand die het weet! Vaak blijft het toch een verrassing wanneer de baby zich aandient. Maar natuurlijk wilt u wel goed voorbereid zijn.

De kraamzorg is geregeld, de flesvoeding of borstkolf is in huis, het koffert staat klaar. Het bed is besteld en de klossen….., ja die horen er ook bij. Evenals vele andere producten als o.a. alcohol, navelstrengklem, zoogkompressen en kraamverband. Geen leuke hebbedingetjes, maar wel stuk voor stuk producten die u niet kunt missen bij de bevalling. Al deze producten zijn verzameld in een kraampakket. Het kraampakket……het begin van een goed voorbereide bevalling!
Over het algemeen zult u door uw verloskundige, kraamcentrum of arts ingelicht worden over wat u allemaal moet regelen en in huis dient te hebben. Daar hoort ook een kraampakket bij. In de meeste gevallen ontvangt u dit pakket van uw zorgverzekeraar. De inhoud kan echter wel per zorgverzekeraar verschillen.

Kraampakket 
Het HeltiQ Kraampakket is een compleet pakket met alle producten die evt. nodig zijn vóór, tijdens en na de bevalling en in de kraamtijd. Het pakket bevat 11 producten, van kraamverband tot navelstrengklem en dient ruim voor de bevallingsdatum aanwezig te zijn. De producten zijn afzonderlijk verpakt. 
Vraag ook uw verloskundige of arts naar het kraampakket. Zij zullen waarschijnlijk uw bevalling begeleiden en kunnen u adviseren over de inhoud en de wenselijkheid om nog eventuele aanvullende producten aan te schaffen.

  • Alle basisbenodigdheden bij de hand.
  • Producten in individuele verpakking, in stevige doos.

 

Te gebruiken bij

  • Kraampakket
  • Zwanger

Productvoordelen

  • Alle basisbenodigdheden bij de hand
  • Producten in individuele verpakking, in stevige doos

Gebruiksadvies

Een HeltiQ Kraampakket bevat 11 verschillende producten, verzameld in een handig draagkarton. Kijk voor het gebruiksadvies bij de betreffende producten.

Inhoud

1 kraampakket

Meer informatie

Inhoud: 1 Matrasbeschermer, 2 Kraammatrassen, 5 Onderleggers, 1 Navelstrengklem steriel, 1 flesje Alcohol 70%, 2 pakken Kraamverband, 1 pak Maandverband, 1 pak Zoogkompressen, 2 doosjes Gaaskompres Medium, 5 x 8,5 cm, 1 zak Verbandwatten, 1 rol Hechtpleister.

Vraag ook uw verloskundige of arts naar het kraampakket. Zij zullen waarschijnlijk uw bevalling begeleiden en kunnen u adviseren over de inhoud en de wenselijkheid om nog eventuele aanvullende producten aan te schaffen.

Merk

HeltiQ

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen