HeltiQ Matrasbeschermer

HeltiQ Matrasbeschermer is een wit kunststof folie ter bescherming van het beddengoed en is onmisbaar in de periode vóór, tijdens en na de bevalling 1,84
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

HeltiQ Matrasbeschermer

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

HeltiQ Matrasbeschermer is een wit kunststof folie ter bescherming van het beddengoed en is onmisbaar in de periode vóór, tijdens en na de bevalling. De matrasbeschermer beschermt tegen doorlekken van vocht, bijvoorbeeld vruchtwater en/of urine en verschuift niet. Met lauw water kan de matras eenvoudig gereinigd worden.

Productvoordelen

  • Lekt absoluut niet door
  • Verschuift niet op de matras
  • Gemakkelijk met lauw water te reinigen

Gebruiksadvies

  • Leg de matrasbeschermer overdwars tussen het hoeslaken en de matras
  • Stop de zijkanten onder de matras

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

Een HeltiQ Matrasbeschermer kan ook uitstekend worden gebruikt in geval van incontinentie, tijdens zindelijkheidstraining ’s nachts of als uw kind uit logeren gaat. HeltiQ matrasbeschermer heeft een formaat van 100 x 150 cm.

Merk

HeltiQ

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen