HeltiQ Snelverband Steriel

Heltiq snelverband is een wondkussen en fixatiewindsel in één.

HeltiQ Snelverband Steriel

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Heltiq snelverband is een wondkussen en fixatiewindsel in één. Het bestaat uit een sterk absorberend wondkussen met aan beide kanten een opgerold elastisch fixatiewindsel. Het verband is snel aan te brengen en verschuift niet. De unieke vouwwijze garandeert een maximale steriliteit totdat u het aanbrengt op de wond. Immers, het steriele verband hoeft niet aangeraakt te worden. Een Heltiq snelverband is bedoeld voor het snel en steriel afdekken van sterk(er) bloedende wonden. Door de combinatie van wondkussen en elastisch windsel kunt u snel druk uitoefenen op de wond waardoor het bloeden stopt of in ieder geval vermindert.

Te gebruiken bij

  • Sterk bloedende wonden

Productvoordelen

  • Steriel
  • Snel aan te brengen
  • Verschuift niet

Gebruiksadvies

Haal het verband nog opgevouwen uit de verpakking. Pak met iedere hand een windsel. Let erop dat de windsels aan de bovenzijde liggen. Het wondkussen houdt u aan de onderzijde. Trek de handen uit elkaar, het snelverband gaat daarbij open. Leg het verband direct goed op de wond. Het verband mag niet meer verschuiven! Zet het verband vast door met de windsels van buiten naar het midden toe de verbinden. Let erop dat de banen elkaar steeds gedeeltelijk overlappen. Knoop de uiteinden aan elkaar vast.

Inhoud

1 stuk

Meer informatie

Heltiq snelverband is verkrijgbaar in 2 maten, per stuk (steriel) verpakt: Nr. 1 (12 x 12 cm) en Nr. 2 (18 x 18 cm).

Merk

HeltiQ

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen