HeltiQ WaterPokken

Wegtoveren kunnen we ze niet, maar HeltiQ WaterPokken werkt wel direct jeukstillend en kalmerend én verkoelt de huid, zodat uw kind gewoon kan blijven slapen en spelen.

 17,55
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

HeltiQ WaterPokken

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Wegtoveren kunnen we ze niet, maar HeltiQ WaterPokken werkt wel direct jeukstillend en kalmerend én verkoelt de huid, zodat uw kind gewoon kan blijven slapen en spelen. Met de toevoeging van sachets met zemelenextract biedt HeltiQ WaterPokken een unieke dag- en nachtformule.

HeltiQ WaterPokken werkt direct jeukstillend en kalmerend én verkoelt de huid, waardoor uw kind minder gaat krabben en de kans op littekens afneemt. Een bad met het zemelenextract zorgt voor de nacht voor een extra kalmerende en verzorgende werking op de huid van uw kind. HeltiQ WaterPokken Gel heeft een antibacteriële werking, waardoor infecties als gevolg van krabben worden voorkomen.

HeltiQ WaterPokken bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten en is daardoor absoluut veilig in gebruik. 

Productvoordelen

  • Overdag een actieve gel 
  • 's Nachts verzorgend zemelenextract
  • Direct jeukstillend 
  • Verkoelend 
  • Kalmerend 
  • 100% Natuurlijke ingrediënten

Gebruiksadvies

WaterPokken Gel:

  • Breng HeltiQ WaterPokken Gel zo vaak als nodig is voorzichtig en dun aan met schone handen. Daarna de gel licht insmeren. Vermijd contact met ogen en mond. Voor een extra verkoelend effect bewaart u de flacon in de koelkast. 

Zemelenextract:

  • Gedurende de piekdagen voor de nacht de hele inhoud van één sachet oplossen in een bad of bak met lauwwarm water. Vervolgens uw kind in bad doen of met een washandje voorzichtig aanbrengen. Geen zeep of shampoo gebruiken in het bad en na het bad niet afspoelen met water. 
  • Bij hevige jeuk eventueel nogmaals HeltiQ WaterPokken Gel aanbrengen.

Inhoud

1 pompflacon en 4 sachets zemelenextract

Verpakkingsvorm

Doosje

Merk

HeltiQ

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen