HeltiQ Zalfgaas 7,5x10cm

HeltiQ Zalfgaas is erg geschikt voor gebruik bij schaaf- en brandwonden (1e en 2e graads).

 4,39
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

HeltiQ Zalfgaas 7,5x10cm

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

HeltiQ Zalfgaas is erg geschikt voor gebruik bij schaaf- en brandwonden (1e en 2e graads). De zalf verkoelt en verlicht de pijn. Het zalfgaas is doordrenkt met een zalf op basis van natuurlijke ingrediënten. De speciale zalf houdt de wond zacht en soepel en heeft een vochtregulerende werking. Het zalfgaas is bedoeld als tussenlaag en kan zelf geen wondvocht absorberen. Voor het opnemen van wondvocht legt u een gaaskompres of wondsnelverband bovenop het zalfgaas. Door de speciale zalf droogt de wond niet uit en verkleeft het gaasje niet met de wond. Het gaasje is hypoallergeen en kan, mits dagelijks vervangen, langdurig worden gebruikt. Het gebruik stimuleert een snelle en natuurlijke genezing en vermindert de kans op littekenvorming.

Te gebruiken bij

  • Schaafwonden
  • Brandwonden

Productvoordelen

  • Verkleeft niet met de wond
  • Hypoallergeen
  • Stimuleert een snelle genezing
  • Vermindert kans op littekenvorming

Gebruiksadvies

Reinig en desinfecteer de wond met een ontsmettingsmiddel en evt. een gaaskompres. Open de folie, het zalfgaas ligt nu tussen twee vetvrije papiertjes. Verwijder het papier en leg het zalfgaas op de wond. Dek het zalfgaas af met een gaaskompres en Zet het geheel vast met een (zelfhechtend) fixatiewindsel of hechtpleister. Laat het zalfgaas niet langer dan 24 uur op de huid zitten. Na 24 uur is de werking van de zalf minimaal.

Inhoud

6 stuks

Verpakkingsvorm

Steriele folieverpakking

Meer informatie

Gebruik een zalfgaas altijd in combinatie met een gaaskompres én een (zelfhechtend) fixatiewindsel of hechtpleister. Het product is erg geschikt voor gebruik bij kinderen.

Merk

HeltiQ

Maten

7,5x10cm

Hoe te bewaren

Bewaar het zalfgaas op een droge en donkere plaats, in de oorspronkelijke, ongeopende verpakking. De steriliteit is dan gewaarborgd gedurende 5 jaar.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen