HemoClin Aambeien Gel

HemoClin is bedoeld voor de behandeling van inwendige aambeien, kloofjes en andere anale ongemakken.

 18,29
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

HemoClin Aambeien Gel

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

HemoClin is bedoeld voor de behandeling van inwendige aambeien, kloofjes en andere anale ongemakken. Het verlicht direct symptomen als gevoeligheid, jeuk, irritatie, branderigheid en gevoeligheid bij aambeien. De natuurlijke gel met de gepatenteerde Bio-actieve Bacteriële Blokker neutraliseert schadelijke bacteriën en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces. En met de gebruiksvriendelijke applicator is de gel handig en hygiënisch aan te brengen.

De kleurloze gel bevat het gepatenteerde bio-actieve 2QR-complex, de zogenaamde Bio-actieve Bacteriële Blokker, afkomstig van de Aloë barbadensis plant. De blokker neutraliseert schadelijke bacteriën, verzorgt de huid en ondersteunt het natuurlijke genezingsproces. HemoClin is 100% natuurlijk en bevat geen chemische toevoegingen, geurstoffen of stoffen van dierlijke herkomst.

Te gebruiken bij

  • Inwendige aambeien
  • Anale ongemakken (kloofjes, jeuk, branderigheid)

Productvoordelen

  • Verlicht - door de verkoelende werking - direct de bijbehorende symptomen als gevoeligheid, jeuk, irritatie, branderigheid en gevoeligheid 
  • Is eenvoudig en exact te doseren dmv applicator 
  • Effectief en hygiënisch aan te brengen dmv applicator

Dosering

Voor de behandeling van aambeien en anale ongemakken (zoals jeuk, irritatie, branderigheid en gevoeligheid): Minimaal tweemaal per dag aanbrengen in en rondom de anus in ruime hoeveelheden gedurende een periode van twee weken of wanneer verlichting gewenst is. Regelmatiger aanbrengen verhoogt de werkzaamheid.

Ter voorkoming van aambeien en anale kloofjes: Aanbrengen in en rondom de anus voor en na iedere stoelgang.

Gebruiksadvies

Voor de behandeling van inwendige aambeien is HemoClin makkelijk in gebruik. Aanbrengen van de gel gaat handig en hygiënisch met de innovatieve applicator. Hiermee kan de gel direct op de gewenste plek worden aangebracht.

Tube openprikken met punt in de dop. Schroef de canule op de tube en breng de gel zorgvuldig aan door na het inbrengen van de canule in de anus in de tube te knijpen. De HemoClin Gel kan zich zodoende in het betreffende gebied verspreiden. Na ieder gebruik de canule reinigen met warm water.

Zwangerschap / Borstvoeding

HemoClin Aambeien Gel mag tijdens zwangerschap en de periode van borstvoeding gebruikt worden.

Contra-indicaties

Niet gebruiken indien er een overgevoeligheid is voor één of meerdere van de componenten.

Samenstelling

Aqua, Aloë barbadensis Gel, PEG-8, Xanthan gum, Betaine, Potassium phosphate, Laureth-9, Galactoarabinan polyglucoronic acid crosspolymer*, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium hydroxide.

Inhoud

45 milliliter

Verpakkingsvorm

Doseerflacon

Meer informatie

Als aanvulling op HemoClin Gel adviseren wij HemoClin Spray voor verkoelende verlichting op elk gewenst moment van de dag. HemoClin Gel dient niet langer dan 30 dagen in één behandelings-periode te worden gebruikt.

Merk

Hemoclin

Hoe te bewaren

HemoClin Gel gebruiken op kamertemperatuur. Bewaren op een koele en veilige plek.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen