Hero Baby Standaard 3 Groeimelk

Hero Baby Standaard 3, speciale groeimelk voor uw dreumes! Deze voeding is afgestemd op de voedingsbehoefte van kindjes van 10 tot 12 maanden.

 16,45
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Hero Baby Standaard 3 Groeimelk

Omdat we alle ouders van voldoende Hero willen voorzien, geldt er een maximum van 2 Hero-producten per klant per week. Bij bestellingen met meer dan 2 Hero-producten, wordt de order geannuleerd!

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Ook al is uw kindje al 10 maanden, flesvoeding blijft belangrijk voor een optimale groei en ontwikkeling. Hero Baby Standaard 3 is de ideale groeimelk voor uw dreumes. Deze voeding bevat alle noodzakelijke voedingstoffen in de juiste balans.

Inhoud

2 x 400 gram

Merk

Hero Baby

Hoe te bewaren

Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten het bereik van kinderen.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen