De Groene Os Hoef Compositum Paard/Pony

Zuiverende tinctuur die de hoeven versterkt.

 40,80
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

De Groene Os Hoef Compositum Paard/Pony

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Dit compositum versterkt het hoornweefsel en stimuleert de hoorngroei en de doorbloeding van de hoeven. Hoef Compositum kan worden gebruikt bij trage hoefgroei, brokkelhoeven, snel scheurende hoeven en beschadigingen. De kruiden werken vooral gunstig op de lever; een goed functionerende lever is namelijk essentieel voor sterke hoeven. De Groene Os Hoef Compositum Paard/Pony is geschikt voor paarden en pony's.

Gebruiksadvies

Het is belangrijk om te weten dat een hoef ongeveer 1 cm per maand groeit en dat het 3 tot 6 maanden kan duren voordat het hoorn van mindere kwaliteit is uitgegroeid. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk het Hoef compositum langere tijd in te zetten.

Samenstelling

Aqua, silicea, Artisjok (Cynara scolymus), Mannetjesereprijs (Veronica officinalis), Zuurbes (Berberis vulgaris), Paardenbloem (Taraxacum officinalis), Sarsaparilla (Smilax officinalis), Mariadistel (Carduus officinalis), glucosaminesulfaat 2KCl, Agrimonie (Agrimonia eupatoria), Duizendguldenkruid (Erythraea centaurium), Kattenklauw (Uncaria tomentosa), calciumcitraat. magnesiumcitraat, Stinkende gouwe (Chelidonium majus), methylsulfonylmethaan, chondroïtinesulfaat, Engelwortel (Angelica archangelica), L-ascorbinezuur, zinkcitraat, Kalmoes (Acorus calamus), biotine, ethanol 35% v/v.

Inhoud

100 milliliter

Merk

De Groene Os

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen