A. Vogel Hoestspray bij Droge En Kriebelhoest

Medisch hulpmiddel dat snel en effectief helpt bij droge hoest en kriebelhoest.

 10,49
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

A. Vogel Hoestspray bij Droge En Kriebelhoest

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

A.Vogel Hoestspray is een medisch hulpmiddel dat snel en effectief helpt bij droge hoest en kriebelhoest. De spray legt een beschermend filmlaagje in de keel. Dit werkt hoeststillend en verzachtend en zorgt ervoor dat de geïrriteerde slijmvliezen niet verder worden geprikkeld. A.Vogel Hoestspray bevat een krachtige combinatie van ingrediënten en is 100% natuurlijk. De spray is gemakke­lijk in gebruik en overal mee naartoe te nemen. Praktisch voor onderweg, op je werk of op je nachtkastje. De 30ml flacon is goed voor 150x sprayen

Productvoordelen

 • Werkt hoeststillend en verzachtend
 • Beschermt de slijmvliezen tegen verdere irritatie
 • Helpt snel en effectief
 • Handig in gebruik
 • Makkelijk mee te nemen
 • Geeft geen gewenning, maakt niet suf
 • 100% natuurlijke ingrediënten
 • Geconcentreerde formule

Dosering

Volwassenen: 6x daags driemaal sprayen. Naar behoefte over de dag verspreiden.

Kinderen van 3 tot 12 jaar: 6x daags een- tot tweemaal sprayen. Gebruik door kinderen onder toezicht van volwassenen.

De aangegeven dosering niet overschrijden.

Gebruiksadvies

Schudden voor gebruik.

 • Plaats de plastic doseerspray op het flesje en draai deze tot de doseerspray horizontaal staat. 
 • Plaats het uiteinde van de doseerspray (de spuitmond) achter in uw mond/keelholte. 
 • Duw de bovenkant van de doseerspray naar beneden en spuit de benodigde hoeveelheid in de mond/keelholte. Niet ademen terwijl u spuit. Houd het flesje hierbij rechtop. 
 • Drink niet gedurende 5 minuten na gebruik om een goede hechting van het filmlaagje tot stand te brengen. Na het gebruik de plastic doseerspray naar beneden draaien in verticale richting. 
 • Als u de spray gedurende langere tijd niet gebruikt of tijdelijk op wilt bergen, spoel dan het uiteinde van de doseerspray af met lauw­warm water. En sluit de spraykop af met het afdekdopje om lekken te voorkomen.

Interacties

U kunt dit product in het algemeen gelijktijdig met andere producten gebruiken. Het is raadzaam om bij twijfel over­leg te plegen met uw (huis)arts of apotheker.

Samenstelling

Mel, Aqua, Verbascum thapsus extract, Althaea officinalis radix extract, Potassium sorbate. A.Vogel hoestspray is een natuurproduct. Door weers­invloeden en oogstmoment kunnen de smaak en kleur enigszins variëren. Bevat honing. Honing bevat van nature suikers. Per dosering (3x sprayen): Koolhydraten 0,3 g, waarvan suikers 0,3 g. Energie 4,9 kJ / 1,2 kcal. Suikerpatiënten dienen hiermee rekening te houden.

Inhoud

30 milliliter

Meer informatie

Hoest is een veel voorkomende klacht. Het is een nor­male reactie van het lichaam om vreemde stoffen, zoals ingeademd stof en ingeademde (sigaretten)rook, en irriterend of blokkerend slijm vanuit de longen of de neus uit de luchtpijp en de bovenste luchtwegen te verwijde­ren. Hoest komt vaak voor bij griep of verkoudheid en bij nervositeit. Ook rokers hoesten veel, vooral ’s ochtends. Hoest is dus een symptoom.

Er zijn verschillende soorten hoest: droge ofwel kriebel­hoest en vastzittende hoest. Kriebelhoest is het gevolg van prikkeling of irritatie van de (ontstoken) keel en bovenste luchtwegen, bijvoorbeeld door tabaksrook, airconditioning, slecht geventileerde ruimtes of droge lucht. Bij droge hoest is er geen slijmvorming. Er ontstaat een kriebel die we door kuchen proberen kwijt te raken. Dit kan erg hinderlijk en vermoeiend zijn. Ook kan het pijnlijk gaan aanvoelen door het vele hoesten. ’s Nachts kan het je uit je slaap houden.Kenmerken van een droge hoest en kriebelhoest

 • Een zeurend, kriebelend gevoel in de luchtwegen 
 • Bij het hoesten komt er geen slijm vrij
 • Geen piepende of moeilijke ademhaling
 • De hoest klinkt droog
 • Een droge hoest kan ervoor zorgen dat je ’s nachts wakker ligt.

Merk

A.Vogel

Hoe te bewaren

Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren beneden 25ºC. Na opening is het product nog 3 maanden houdbaar.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen