Sensipharm Herbal Power Mix Paard/Duif

Sensipharm Herbal Power Mix Paard is een anvullend diervoeder speciaal samengesteld voor sportpaarden, sportduiven en andere huisdieren.

 23,50
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Sensipharm Herbal Power Mix Paard/Duif

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Sensipharm Herbal Power Mix Paard is een anvullend diervoeder speciaal samengesteld voor sportpaarden, sportduiven en andere huisdieren. Het is een speciaal geselecteerd mengsel van kruiden, knoflook en zeewier en het bevat alle essentiële vitaminen, mineralen en sporenelementen. Voor paarden die veel en vaak moeten presteren is het allerbelangrijkste dat ze voldoende basisstoffen binnenkrijgen om het evenwicht in alle lichaamsprocessen steeds weer zo snel mogelijk te herstellen. Speciaal voor dit soort paarden en pony's heeft Sensipharm de Herbal Power Mix ontwikkeld. Een supplement op basis van natuurlijke hoogstaande ingrediënten voor dagelijks gebruik. Inmiddels wordt Sensipharm Herbal Power Mix door veel sportruiters en duivenhouders met uitstekende resultaten gebruikt.

Dosering

Sportpaarden en pony's: 1-4 afgestreken maatschepjes per dag over het voer.

Wedstrijdduiven: ½-1 afgestreken maatschepje per 20 duiven per dag, over het voer of door het drinkwater.

Samenstelling

Calcium carbonaat, sorbitol, sodium chloride, dicalcium phosphate, knoflook, silica, zeewier, biergist, lever-droogextract, melkpoeder, mineralen (ferrofumerat, kopersulfaat, zinksulfaat, cobaltsulfaat, kaliumchloride, magnesiumoxide, calciumiodat, natriumselenit),vitamine (A, B2, C, D3, E) kruiden (Echinacea, Ginseng, Gingko Biloba), Propylhydroxybenzoate.

Inhoud

1000 gram

Merk

Sensipharm

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen