Compeed Blarenpleisters Small

Voor een natuurlijke pijnverlichting van de blaar.

 6,42
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Compeed Blarenpleisters Small

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Deze blarenpleisters van Compeed zorgen voor een natuurlijke pijnverlichting van de blaar op de tenen. De pijn stopt direct. Door vocht van de huid te absorberen ontstaat een zacht gelkussentje, dit zorgt voor een optimale bescherming tegen wrijving en druk. Omdat de blarenpleisters van huidvriendelijk materiaal en doorschijnend zijn, kan je de pleister zelfs in open schoenen dragen. Bij behandeling biedt het verlichting tegen druk en pijn. Tenslotte biedt het optimale bescherming.

Te gebruiken bij

  • Blaren

Productvoordelen

  • Huidvriendelijk materiaal 
  • Doorschijnend, dus ook in open schoenen te dragen

Dosering

U kunt de blarenpleister op elk moment gebruiken zodra u de blaar voelt. Hoe sneller u de pleister aanbrengt, hoe sneller de blaar herstelt. Verwijder de pleister als ze vanzelf los begint te laten.

Gebruiksadvies

Reinig en droog de huid voor gebruik. Om een optimaal kleefvermogen te garanderen, moet de huid rond de blaar vrij zijn van crème en vetresten. Verwijder de onderste beschermfolie, zonder het kleefoppervlak aan te raken. Kleef de pleister direct op de blaar en strijk de randen zorgvuldig glad. Verwijder de pleister als ze vanzelf begint los te laten. Rek de pleister langzaam langs de huid uit om hem te verwijderen.

Bijwerkingen

Zie bijsluiter.

Inhoud

6 stuks

Verpakkingsvorm

Doosje

Meer informatie

De pleister mag zonder problemen een aantal dagen blijven zitten. De blarenpleisters zijn ook verkrijgbaar in de maat medium, gemakkelijk voor op de hiel.

Merk

Compeed

Maten

Small
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen