Compeed Eeltpleisters Medium

Voor onmiddellijke verlichting van pijn en druk door eelt.

 6,42
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Compeed Eeltpleisters Medium

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Compeed Eeltpleister Medium. Voor onmiddellijke verlichting van pijn en druk. Compeed bevat actieve gel om de eelt vochtig te houden en week te maken voor een zachte en doeltreffende verwijdering. De pleister schermt af tegen wrijving en druk en heeft afgeschuinde kanten die ervoor zorgen dat de pleister lang houdt.

Te gebruiken bij

  • Eelt

Productvoordelen

  • Afgeschuinde kanten

Gebruiksadvies

Neem een warm voetbad om het eelt week te maken. Verwijder het eelt met een handdoek. Reinig en droog de huid voor gebruik. Verwijder eerst de bovenste beschermfolie, dan de onderste, zonder het kleefvlak aan te raken. Kleef de pleister direct op het eelt en strijk de randen zorgvuldig glad. Verwijder de pleister als die vanzelf begint los te laten. Gebruik voor het beste resultaat Compeed tot het letsel helemaal hersteld is. Belangrijk om te weten: de pleister mag zonder problemen een aantal dagen blijven zitten.

Inhoud

6 Stuks

Verpakkingsvorm

Doosje

Merk

Compeed

Maten

Medium

Hoe te bewaren

Droog en op kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen