Aknicare Crème

De lichte emulsie bevat meerdere actieve ingrediënten waardoor het in staat is om allerlei oorzaken en gevolgen van overmatige talgafscheiding aan te pakken.

 16,50
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Aknicare Crème

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De lichte emulsie bevat meerdere actieve ingrediënten waardoor het in staat is om allerlei oorzaken en gevolgen van overmatige talgafscheiding aan te pakken. Aknicare Crème vermindert de talgafscheiding en zorgt voor een goede flora op de huid. Ook verbetert Aknicare Crème de hydratatie van de huid en droogt de huid niet uit.

Gebruiksadvies

Gebruik 2-3 x maal per dag. Na het reinigen van de huid de crème licht in masseren totdat de crème volledig geabsorbeerd is.

Samenstelling

Triethyl citrate, ethyl linoleate, salicylic acid, zinc lactate, hyaluronic acid.

Inhoud

50 milliliter

Verpakkingsvorm

Tube

Merk

Aknicare

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen