Dermatix Siliconengel

Dermatix is een medisch hulpmiddel dat effectief is voor het voorkomen en behandelen van littekens.

 21,79
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Dermatix Siliconengel

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Dermatix is een transparante siliconengel voor plaatselijk gebruik die snel droogt en de vochtbalans van de huid in stand houdt. De gel helpt bij de behandeling van littekens als gevolg van operaties, brandwonden en andere verwondingen. Het is aangetoond dat Dermatix littekens vlakker, zachter en gladder maakt, de jeuk en het ongemak verlicht en de verkleuring die verband houdt met littekens vermindert. Dermatix gel is makkelijk aan te brengen overal op de huid, inclusief het gezicht,de gewrichten en huidplooien, en droogt snel op tot een onzichtbare "film".

Te gebruiken bij

  • Voorkomen en behandelen van littekens

Gebruiksadvies

Het topje van de tube afknippen. Maak de aangedane plek schoon en droog. Dermatixmoetalleenwordenaangebrachtopschone,drogehuid.Smeer zachtjes een kleine hoeveelheidDermatix op hetlitteken.Als u te veel hebt aangebracht, moet u de overtollige gel met een doekje verwijderen om te voorkomen dat uw kledingvieswordt.BrengDermatixgeléénmaal‘sochtendsenéénmaal‘savonds aan.Als de gel droog is, kan er cosmetica opworden aangebracht.

Bijwerkingen

In een uitzonderlijk geval kan de gel roodheid, pijn of irritatie van de huid veroorzaken. Als u zich zorgen maakt over deze of andere ongewenste uitwerkingen, neem dan contact op met uw apotheker of arts.

Contra-indicaties

Wanneer moet Dermatixgel niet worden gebruikt?

  • Dermatix mag niet worden gebruikt bij open of nieuwe wonden. 
  • Dermatix mag niet in aanraking worden gebracht met slijmvliezen en mag niet te dicht worden aangebracht bij de ogen. 
  • Dermatix mag niet worden aangebracht over andere huidbehandelingen zonder voorafgaand overleg met uw dokter.

Inhoud

15 gram

Meer informatie

Dermatix is ook geschikt voor kinderen.

Dermatix wordt gebruikt voor de behandeling en preventie van keloïden en hypertrofische littekens(zoals littekens die ontstaan als gevolg van algemene chirurgische ingrepen, verwondingen en brandwonden) nadat de wond is genezen en het huidoppervlak weer intact is.

Merk

Dermatix

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen