Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Bepanthen (1)
  2. Dermel (1)
  3. Grahams (1)
  4. Sansita (1)
  5. TG (0)

Kinderen

Bij kinderen is eczeem een veel voorkomende aandoening. Met name gedurende de nacht wordt er onbewust vaak gekrabd aan de jeukende plekken. Hierdoor wordt het eczeem  in stand gehouden of verergert het zelfs. Met verbandkleding is rechtstreeks krabben onmogelijk en komt de huid tot rust. Zorg er daarom voor dat de huid tot rust komt. Leef.nl heeft verbandkleding in kleine maten en producten die de huid vet houden.

4 Producten
Terug naar boven

Kinderen met eczeem

Wanneer u kind eczeem heeft is dat erg vervelend. Uw kleintje kan last hebben van pijn, schraalheid, roodheid, schilfering en jeuk. Dit zijn allemaal verschijnselen van eczeem. Meestal is bij de geboorte de aanleg voor eczeem al aanwezig. Alleen in welke mate uw kind eczeem ontwikkelt, hangt ook van externe factoren af en heeft niet alleen te maken met aanleg. Deze factoren zijn s voeding, omgeving en de verzorging van de huid.

Eczeem herkennen

Eczeem herkent u aan een droge huid met kloofjes en rode plekken. Kinderen met eczeem hebben rond de mond en neus juist een wat blekere huid. Wanneer eczeem in de babytijd ontstaat, is dat vaak zichtbaar achter de oren, op de wangen of op het hoofdje. In een later stadium verspreidt het zich ook aan de binnenkant van de ellebogen, knieholtes en op de polsen en enkels. Doordat jonge kinderen krabben aan de jeukende plekken, verergert het eczeem en wordt de jeuk heviger. Bovendien kunnen er wondjes ontstaan die met bacteriën geïnfecteerd kunnen raken. Tegen het krabben is er goede verbandkleding te koop. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen