VSM Kind 0-4 Calendulan Billenzalf

VSM Kind 0-4 Calendulan billenzalf beschermt en verzacht de schrale, rode en gevoelige babyhuid.

 5,81
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

VSM Kind 0-4 Calendulan Billenzalf

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

VSM Kind 0-4 Calendulan billenzalf beschermt en verzacht de schrale, rode en gevoelige babyhuid. VSM Kind 0-4 Calendulan billenzalf is speciaal ontwikkeld voor de tere en gevoelige huid van baby - billetjes. Ook bij andere schrale, rode plekjes op de huid kun je VSM Kind 0-4 Calendulan billenzalf goed gebruiken.

Te gebruiken bij

  • Schrale, rode en gevoelige babyhuid

Gebruiksadvies

Maak de billetjes bij elke luierwisseling goed schoon met overvloedig water en een washandje of babydoekje, ook als uw kindje alleen geplast heeft. Laat de billetjes daarna goed drogen en breng vervolgens een flinke laag Calendulan billenzalf aan. Wilt u extra voorzichtig omgaan met gevoelige plekjes, breng dan een dikke laag zalf aan op een gaasje en leg deze tegen de billen. Bij een volgende verschoning kunt u het gaasje gemakkelijk verwijderen.

Samenstelling

Calendula officinalis extract (goudsbloem), paraffinum liquidum, petrolatum, zinc oxide, sorbitan stearate, cera alba, alcohol, aqua

Bevat geen

Kleurstoffen, parfum

Inhoud

40 gram

Verpakkingsvorm

Tube

Meer informatie

De belangrijkste bestanddelen van VSM Kind 0-4 Calendulan billenzalf zijn Calendula officinalis extract en zinkoxide. Calendula is bereid uit de verse, bloeiende Calendula officinalis (goudsbloem). In de kruidenleer wordt Calendula geprezen om haar positieve invloed op de huid. Calendula is er voor het goed blijven functioneren van de huid en verhoogt de weerstand van de huid. Zinkoxide heeft een rustgevende invloed. Door deze bestanddelen en de speciaal ontwikkelde zalfbasis vormt VSM Kind 0-4 Calendulan billenzalf een bedekkend, beschermend laagje, terwijl de huid toch kan ademen. Hierdoor wordt een goede conditie van de huid ondersteund. VSM Kind 0-4 Calendulan billenzalf is daarnaast verkoelend en verzachtend, smeert gemakkelijk uit, is waterafstotend en bevat geen kleurstoffen en geen parfum.

Merk

VSM

Hoe te bewaren

VSM Kind 0-4 Calendulan billenzalf buiten bereik en zicht van kinderen houden. Bewaren in de originele verpakking, beneden 25°C.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen