Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Dermel (1)
  2. Nestosyl (2)
  3. Sudocrem (1)
  4. VSM (1)
Hoofdbestanddeel
  1. Lees de bijsluiter voor de exacte samenstelling (1)

Schaafwonden

Tijdens het spelen vallen de meeste kinderen regelmatig. Schaafwonden op knieën en ellebogen komen heel vaak voor. Reinig de wond met stromend lauw water, desinfecteer het eventueel (in geval van vuil of zand of contact met de grond) en dek het af met een pleister. Daarnaast kunt u een wondzalf of gel gebruiken.

 

6 Producten
Terug naar boven

Ongelukjes zijn snel gebeurd

Kinderen worden groot met vallen en opstaan. Letterlijk dus. Daarnaast gebeuren er helaas nog veel ongelukken met kleine kinderen in en om het huis. Vaak komt dit omdat kleine kinderen nieuwsgierig zijn en ook geen gevaar zien. Probeer uw huis dan ook te zien door te ogen van een kind. Dan ziet u de kleinste dingen die u normaal gesproken niet zo snel zouden zijn opgevallen. Zorg er in ieder geval voor dat u een goed gevulde EHBO doos in huis heeft.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen