Dermatix Silicone Clear 13 x 13 cm

Dermatix Silicone Clear 13 x 13 cm zijn zeer dun, waardoor de huid goed kan ademen en minder kans is op irritatie.

 102,83
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Dermatix Silicone Clear 13 x 13 cm

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De pleisters zijn flexibel en kunnen makkelijk meebewegen met het lichaam. De pleisters hebben een goede kleefkracht en kunnen, wanneer ze dagelijks worden gewassen, 5 tot 6 weken worden gebruikt. De pleisters zijn geschikt voor verschillende formaten littekens en kunnen op maat worden geknipt. Dermatix siliconenpleister Clear zijn transparante pleisters. Deze pleisters zijn ideaal voor de onbedekte huid.

Te gebruiken bij

  • Littekens

Gebruiksadvies

Stap 1
Reinig de te behandelen plek met water en milde zeep en droog de huid. Haal de Dermatix siliconenpleister uit de verpakking. Gebruik indien nodig een schaar om de pleisters op maat te knippen. De pleister moet iets groter zijn dan het litteken.

Stap 2
Verwijder de papieren beschermlaag en bewaar deze voor later gebruik. Plaats de Dermatix siliconenpleister met de ‘kleefkant' naar beneden, rechtstreeks op de plaats van het litteken. Houd de pleister minimaal 12 uur en maximaal 23 uur per dag op zijn plaats.

Stap 3
Reinig het litteken en beide kanten van de Dermatix siliconenpleister minimaal eenmaal per dag met water en milde zeep. Gebruik geen vochtinbrengende zeep of zeep die lotion of olie bevat. Een gewone basiszeep wordt aanbevolen. Spoel de pleister grondig af om alle zeepresten te verwijderen. Laat de pleister aan de lucht drogen of dep hem droog met een handdoek die niet pluist voordat u hem weer aanbrengt. Bewaar de pleister op de papieren beschermlaag ,als u de pleister niet gebruikt.

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

De aanbevolen minimale behandelingsduur is drie maanden. Grotere littekens kunnen langere behandeling vereisen. Blijf Dermatix gebruiken zo lang u er baat bij hebt.

Merk

Dermatix

Maten

13 x 13 cm
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen