Vichy Anti Striae

De Vichy Anti-striae crème heeft een dubbele werking: correctie + preventie.

 33,20
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Vichy Anti Striae

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De Vichy Anti-striae crème voorkomt zwangerschaps-striemen. De crème kan gebruikt worden op bovenbenen, buik, heupen en borsten. Als de striemen al zijn ontstaan, dan direct die plekken inmasseren.

01. EFFECTIEVE INGREDIENTEN
De anti-striae crème die rijk is aan Silicium, voedende plantaardige Oliën en Hydroxyproline, heeft zowel een corrigerende als preventieve werking: - Door de huid sterker te maken en te herstructureren, worden bestaande striae door de anti-striae crème zichtbaar minder en vager van kleur. - Wanneer de huid goed gehydrateerd en gevoed is, blijft zij haar perfecte elasticiteit houden en is zij beter bestand tegen grote trekkrachten. Daardoor wordt de kans op het verschijnen van striae aanzienlijk verminderd. Bevat geen parfum en geen alcohol. Ook gyneacologisch getest.

02. TEXTUUR
De ideale textuur stimuleert van nature de massagebeweging voor nog meer effectiviteit van de actieve werkstoffen in de verzorging. Doordat het perfect door de huid wordt opgenomen kunt u zich snel na het aanbrengen aankleden.

03. GEBRUIK
Aanbrengen op de zones die gevoelig zijn voor striae (de buik, de borsten, de dijen en de heupen). Inmasseren zodat de werkstoffen beter in de huid kunnen trekken.

04. INHOUD
200 ml - tube

Merk

Vichy

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen